Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pieneņu Vīns Eirovīzijas pusfinālā startēs ar divām dziesmām

EasyGet.lv, 12.12.2012. 10:06

Pašmāju jazz-funk-fusion grupa Pieneņu Vīns pēc divu gadu pauzes piedalās starptautiskā dziesmu konkursa Eurovision 2013 nacionālajā atlases kārtā. Pirmā atlases posma rezultāti grupai izrādījušies iepriecinoši – pusfinālam novirzītas abas iesniegtās dziesmas "Better Than You" un "The One".
Pieneņu Vīns Eirovīzijas pusfinālā startēs ar divām dziesmām

24 dziesmas, kuras cīnīsies par iespēju piedalīties dziesmu konkursa starptautiskajā finālā Zviedrijā, tika izvēlētas no 122 pieteikumiem. „Protams, bijām pārliecināti savos spēkos, tomēr rezultātu paziņošana vēl aizvien jūtama kā patīkams pārsteigums. Tagad izaicinājums ir noturēties un tikt līdz fināla kārtai, rūpīgi pārdomājot priekšnesumus. Kurš gan varēja paredzēt, ka būs jāgatavo veseli divi?" smejas mūziķi. Abu dziesmu tekstu autore ir Evilena Protektore, mūzikas autors – Yuri Koshkin.

Jaunais Eirovīzijas Nacionālās atlases nosaukums ir Dziesma 2013, jaunais slogans – Piecel kājās Eiropu. Pusfinālu koncerti norisināsies 8. un 9. februārī koncertzālē Palladium, klātesot skatītājiem, un būs redzami tiešraidē LTV1. Biļetes drīzumā būs pieejamas tirdzniecībā. Nacionālās atlases fināls notiks 16. februārī Ventspils teātra namā Jūras vārti.

Visu pusfinālistu dziesmas var dzirdēt te: http://www.ltv.lv/eirovizija/dziesmas/

Vairāk par Pieneņu Vīnu te: http://www.pienenuvins.lv/

Foto: Pieneņu Vīns. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV