Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

"Live Fest 2013" uzstāsies leģendārā britu grupa Animals and Friends

EasyGet.lv, 17.01.2013. 15:08

Festivāls "Live Fest 2013" 30. jūnijā savas vasaras koncertsērijas laikā klausītājiem Dzintaru koncertzālē piedāvās slavenās britu rokgrupas Animals and Friends koncertu, informē koncertaģentūra Live Fest.
"Live Fest 2013" uzstāsies leģendārā britu grupa Animals and Friends

Festivāls "Live Fest" jau otro gadu norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertālē, kur vairāku dienu garumā būs iespējams dzirdēt un redzēt vairākus pasaulē labi zināmus un Latvijā vēl nebijušus māksliniekus, kā arī pašmāju zvaigznes - Remix, grupa Linga, ģitārists Vjačeslavs Mitrohins ar grupu Mitrohin's Master Band, Harijs Zariņš, Latvijas pirmā pankrokgrupa Zig zag, grupa The Satellites u.c.

Šīs vasaras īpašais viesis būs rokgrupa Animals and Friends (plašākai publikai zināma ar nosaukumu - The Animals), kura festivāla ietvaros izpildīs visai pasaulei tik labi zinamās dziesmas kā "The House of the Rising Sun", We Gotta Get out of This Place", "It's My Life", "Don't Let Me Be Misunderstood". Sešdesmito gadu vidū grupa The Animals ar solistu Ēriku Burdonu (Eric Burdon) priekšgalā no Lielbritānijas pārcēlās uz ASV, Kaliforniju, kur ar neatlaidīgu darbu ierakstīja vairākus (psychedelic) roka gabalus, no kuriem desmit iekaroja gan UK Singles Chart Top 20, gan arī US Billboard Hot 100.

Grupa The Animals and Friends piedzīvojusi ne tikai vairākkārtējas nosaukuma un sastāva izmaiņas, kas nesušas arī variācijas mūzikas stilos, bet arī grupas izjukšanu un tās atkārtotu apvienošanos. Grupas repertuārā bijuši gan blūza, gan roka, gan popa hiti, kas nemainīgi nesuši grupai atpazīstamību un atzinību vairākās pasaules malās. Neskatoties uz lielajiem panākumiem, līdz 1992. gadam grupa vairākkārtēji saskārās ar finansiālām problēmām, kas arī bija grupas vairākkārtējas izjukšanas cēlonis. Pēdējo 20 gadu laikā grupā vien mainījušies pāris dalībnieki. Animals and Friends ir grupa ar garu vēsturi, kas bagāta panākumiem, apbalvojumiem un neskaitāmiem piedzīvojumiem. Kopumā grupai izdoti 12 albumi.

Pērn festivālā "Live Fest" piedalījās leģendārā britu rokgrupa Mafred Mann's Earth Band, kas festivālā atzīmēja savu estrādes karjeras 40. gadadienu.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz "Live Fest 2013" festivālu var iegādāties "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv

Resursi internetā: http://www.livefest.lv

Foto: Grupa Animals and Friends. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV