Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pieneņu Vīns uzsāk digitālā mārketinga projektu

EasyGet.lv, 24.01.2013. 09:19

Viena no Latvijas populārākām jazz-funk-fusion grupām Pieneņu Vīns sāk darboties inovatīvā digitālā mārketinga nozarē crowdfunding, īpaši izveidotajā interneta vietnē aicinot klausītājus no visas pasaules iesaistīties grupas pirmā albuma tapšanā, līdzfinansējot to naudas izteiksmē.
Pieneņu Vīns uzsāk digitālā mārketinga projektu

Crowdfunding jeb „kolektīvā finansēšana" ir plaši pielietots digitālā mārketinga instruments ārzemju radošo industriju pārstāvju vidū. Pastāv vairākas interneta vietnes, kurās režisori, literāti, mūziķi un mākslinieki reģistrē savus projektus, nosakot tiem naudas summas ierobežojumus un noteiktu laika posmu, kad šī summa ir jāsavāc. Crowdfunding koncepts palīdz radošam projektam ne tikai finansiāli sasniegt kāroto mērķi, bet arī iedibināt ciešāko saikni ar katru viņa radošā darba patērētāju, jo katrs iesaistītais projekta līdzfinansēšanā jūtas tam emocionāli piederīgs.

Grupa Pieneņu Vīns jau ir uzsākusi darbu pie sava pirmā albuma, taču kvalitatīvs gala produkts pieprasa ievērojamu finansiālo sastāvdaļu. Ar crowdfunding palīdzību grupa cer ne tikai sasniegt vēlamo naudas summu, nepieciešamu albuma ierakstīšanai, bet arī pārbaudīt, vai šis digitālais instruments efektīvi darbojas Latvijas mūzikas nozarē. Savāktie līdzekļi tiks izmantoti kompozīciju ierakstam, apstrādei, producēšanai, kā arī prezentācijām un virzīšanas aktivitātēm.

Ieskatīties projekta norisē var te: http://igg.me/p/275750/x/1746852

Foto: Pieneņu vīns. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV