Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Bubamarā šonedēļ pie mikrofoniem dāmas

EasyGet.lv, 29.01.2013. 16:14

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 nedēļas nogalē uzstāsies grupas The Twin Peek, The Black Tea un Crazy Strawberry.

Trešdien, 30. janvārī, Bubamarā mazo piektdienu ieskandinās deju vadītājs Speiss ar mūziku no visas pasaules.

Ceturtdien, 31. janvārī, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 1. februārī , uz Bubamara skatuves kāps grupa The Twins Peek. „The Twins Peek" pastāv šeit un tagad. Cilvēkus vieno nevis zodiaka zīmes, bet spēja dzirdēt un uzklausīt vienam otru. Ja mūzika nav veids, lai izbēgtu no realitātes, bet pastāvēšanas jēga, ja ir kopīgas vibrācijas, tad tie ir „Twins Peek" . Grupa cer, ka "par spīti visam, mēs noteikti līdz mērķim nonāksim..." (no dziesmas "Mēs nonāksim/ Мы дойдём "). Pirms un pēc koncerta mūziku atskaņos DJ Džeroms.

Sestdien, 2. februārī, uz Bubamara skatuves kāps divas rock grupas ar vokālistēm. The Black Tea, kas paši sevi dēvē par dream rock. Muzikālais skanējums – psihodēlisks, sapņains, monotons, hipnotizējošs, reizēm nedaudz skarbākās noskaņās un pilnīgi pretēji, viegls un gaisīgs indie roks. Savukārt grupa Crazy Strawberry ir no Liepājas. Kontrastam spēlē ātro pankroku un poppanku, aktīvi un spēcīgi ģitāras akordi, kurus izdaiļo vokālistes Anastasijas vieglā balss. Pirms un pēc grupu uzstāšanās pie pults stāsies DJ Tanheizers.

Ieeja sarīkojumos Bubamarā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV