Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sabīne Berezina ļauj ielūkoties eirodziesmas priekšnesuma gatavošanas aizkulisēs

EasyGet.lv, 05.02.2013. 13:15

Šīs nedēļas nogalē koncertzālē Palladium norisināsies Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkura „Dziesma 2013" pusfināli. Sabīne ar dziesmu „Upside Down"startēs pirmajā pusfinālā 8. februārī.

Nesen Latvijas Radio 2 rīkotā dziesmu konkursa „Muzikālā Banka" finālā Sabīne Berezina ar skatuves partneri Rassell un dziesmu „Dzīvo brīvi" ieguva 6. vietu. Dziesma ieguva arī portāla draugiem.lv simpātiju balvu "Muzikālās bankas draudzīgākā dziesma", kas dod iespējas reklamēties šajā portālā. Šobrīd Sabīne aktīvi gatavojas Eirovīzijas pusfinālam, kurā uzstāsies ar Zviedrijā un Eiropā pazīstamu komponistu Filip Lindfors, Bertel Österberg un Kristoffer Eriksson dziesmu „Upside Down".

Jaunā māksliniece, gatavojoties pusfinālam, ik dienu apmeklē sporta zāli fitnesa klubā „F1" un „slīpē" dejas soļus pie Ievas Bitenieces deju studijā „Pro-X". Lai nevienam nebūtu šaubas par meitenes nopietnajiem nolūkiem un ieguldīto darbu, Sabīne kopā ar savu komandu un partneriem no Steez Media piedāvā ielūkoties dziesmas priekšnesuma sagatavošanas aizkulisēs:

Sabīne sola, ka viņas uzstāšanās būs koša un enerģiska. To papildinās trīs dejotājas no deju studijas „Pro-X", bekvokāla partijas piedziedās Gita Ceilerte un Beatrise Heislere, kuras apgūst vokālo mākslu Sabīnes mammas vadītās mūzikas studijā „Aprīļa pilieni".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV