Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Grupa Forshpil aicina uz albuma prezentācijas koncertu Artelī

EasyGet.lv, 21.02.2013. 15:04

28. februārī gandrīz teātrī Artelis notiks grupas Forshpil albuma „Forshpil" prezentācijas koncerts, kurā uzstāsies arī viesi no Vācijas, Krievijas un Latvijas, informē Rebeka Gaiša-Vīksna.
Grupa Forshpil aicina uz albuma prezentācijas koncertu Artelī

Forshpil gandrīz 10 gadus pēta un izpilda ebreju tradicionālo mūziku, un, kaut grupa ir jau pazīstama Latvijā, īpaši ar savu kopprojektu Borsh sadarbībā ar grupu Dzelzs Vilks, tikai šogad klajā nācis viņu pirmais solo albums ar tādu pašu nosaukumu kā grupa - „Forshpil". Tajā savu pieredzi tradicionālājā ebreju mūzikā mākslinieki savij ar citiem mūziķu iecienītiem stiliem, galvenokārt 1970. gadu roku, to apvienojot ar regeju un džezu. Nesen grupai pievienojās divi mūziķi no Sanktpēterburgas, kas ne tikai padara grupu par internacionālu apvienību, bet arī piešķir psihedeliskāku un spilgtāku skanējumu tradicionālajai ebreju mūzikai.

Koncertā Artelī skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan pavisam jaunas, vēl nedzirdētas kompozīcijas. Gaidāmi arī īpašie viesi - ritma apvieniba Pulsa Efekts, vācu perkusionists Jacobus Thiele un dedzīgi viesi no Sanktpēterburgas grupa OPA!.

Koncerts notiks Artelī (Blaumaņa ielā 32) 28. februārī plkst. 19:30 (ieeja no 18:30). Biļetes uz koncertu ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs - www.bilesuparadize.lv no Ls 4 - Ls 6. Vairāk www.forshpil.com www.artelis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV