Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Astro’n’out Tallinas Mūzikas nedēļā piesaista Vācijas Universal uzmanību

Easyget.lv, 09.04.2013. 11:24

Pēc diviem veiksmīgiem koncertiem Tallinas Mūzikas nedēļā grupa Astro’n’out uzsākusi pārrunas ar vienu no Vācijas lielākajām ierakstu kompānijām - Universal, kas grupai paredz plašus panākumus Eiropas mūzikas tirgū.
Astro’n’out Tallinas Mūzikas nedēļā piesaista Vācijas Universal uzmanību

Veiksmīgas sadarbības rezultātā kompānija Universal grupai paredz plašus panākumus Eiropas mūzikas tirgū, vēsta mūziķu pārstāve Kristīne Komarovska.

Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros Astro’n’out sniedza divus koncertus, no kuriem viens notika kafejnīcā Wabadus Tallinas vecpilsētā un otrs galvenajā Tallinas Mūzikas nedēļas koncertu norises vietā Rock Cafe. Abi grupas koncerti bija skatītāju pārpildīti. Klausītāju vidū bija ne tikai mūzikas mīļotāji, bet arī ievērojami mūzikas industrijas pārstāvji, izdevēji, koncertu promoteri, aģenti, producenti un ierakstu kompāniju pārstāvji.

Pēc koncerta Scoop Music Entertainment GmbH vadītājs no Hamburgas Frenks Peigens (Frank Pagen) sacīja: „Astro’n’out piemīt savdabīgs skanējums, mūzika ir skaista un soliste ir apveltīta ar ļoti īpašu balss tembru. Jāteic, ka es nevaru tūlīt atrast kādu grupu, ar kuru varētu salīdzināt Astro’n’out, un tas ir lieliski, jo tas nozīmē, ka viņiem piemīt orģinalitāte, un tas arī ir pats galvenais. Man prieks, ka biju viens no pirmajiem klausītājiem, kas dzirdēja dziesmas no topošā grupas albuma angļu valodā. Šai grupai ir potenciāls iekarot arī Vācijas tirgu.“

Tallinā Astro’n’out pirmatskaņoja dziesmas angļu valodā no topošā albuma, kuru plānots izdot gada nogalē.

Foto: Astro’n’out Tallinas Mūzikas nedēļā. Foto © Matīss Spaile

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV