Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Roka festivāls Jūrmalā - Live Fest 2013

Easyget.lv, 16.04.2013. 15:47

30. jūnijā Dzintaru koncertzālē notiks mūzikas festivāls Live Fest 2013, aicinot koncertā tikties ar leģendāriem mūziķiem un grupām no Latvijas un Lielbritānijas.

Mūzikas festivāla Live Fest 2013 ietvaros uzstāsies labi zināmas Latvijas un pasaules roka zvaigznes. Īstu roka koncertu nodrošinās pašmāju rokgrupas Linga, Remix, Zig Zag, Colt, Satellites.lv, Mitrokhin’s Master Band un Igors Novikovs.

Otro gadu festivāls Live Fest norisināsies tā mājvietā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Festivāla idejas autors Ojārs Grasmanis, koncertaģentūras Live Fest vadītājs, atzīmē, ka arī šogad īpaša vieta tiks atvēlēta rokmūzikai. “Mērķis bija organizēt patiešām īstu roka koncertu, kurā uzstāsies slaveni mūziķi un izpildīs dzīvu roku. Uz vienas skatuves mums izdevies apvienot spožākas Latvijas roka zvaigznes un pasaules leģendāro britu grupu Animals and Friends. Tas būs patiešām unikāls koncerts, uz kuru tiek aicināts ikviens, kuram sirdī roks.”

Festivālā būs iespēja dzirdēt arī britu rokgrupu Animals and Friends, kas festivāla ietvaros izpildīs visai pasaulei tik labi zinamās dziesmas kā “The House of the Rising Sun”, We Gotta Get out of This Place”, “It’s My Life”, “Don’t Let Me Be Misunderstood”. Grupa ar savu sākotnējo nosaukumu The Animals, savu muzikālo karjeru uzsāka sešdesmitajos gados, kad ar solistu Ēriku Burdonu (Eric Burdon) priekšgalā no Lielbritānijas pārcēlās uz ASV, Kaliforniju, kur ar neatlaidīgu darbu ierakstīja vairākus psihedēliskā roka gabalus, no kuriem desmit iekaroja gan UK Singles Chart Top 20, gan arī US Billboard Hot 100.

Šogad festivāls Live Fest realizēs savu sākotnējo koncepciju un ar koncertiem dosies uz vairākām Latvijas pilsētām. 17. augustā Live Fest 2013 pārcelsies uz Kuldīgu, kur uz brīvdabas skatuves kāps vairākas latviešu roka grupas un 70. gadu britu glamrock supergrupa Slade. Savukārt 30. augustā atgriezīsies Dzintaru koncertzālē ar grandiozu Sweet Soul Music Revue šovu, kurā dzirdēsim pasaules slavenākos soula mūzikas hitus.

Biļetes pārdošanā uz festivālu Live Fest 2013 iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un «Biļešu Paradīze» tirdzniecības vietās visa Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV