Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Festivālā Cita vide uzstāsies pašmāju un ārvalstu grupas

Easyget.lv, 25.04.2013. 14:52

Šovasar festivālā "Cita vide" uzstāsies gan pašmāju, gan ārvalstu grupas, kas mūzikas cienītājus augustā vairāku dienu garumā priecēs Ogrē.
Festivālā Cita vide uzstāsies pašmāju un ārvalstu grupas

Festivālā no 23. līdz 25. augustam uz divām skatuvēm uzstāsies grupas "Colt", "Triānas parks", "Oranžās brīvdienas", "Audience Killers", "Colours Of Bubbles", "Martas asinis", kā arī grupa "Deeper Upper" no Lietuvas un "Lechery" no Zviedrijas, informē festivāla pārstāve Lelde Spārniņa.

Gaidot festivālu, arī tā apmeklētāji tiek aicināti iesaistīties sagatavošanās procesā. Lielās talkas laikā 27.aprīlī festivāla rīkotāji aicina ikvienu pievienoties sakopšanas darbos Ogres saliņā. No plkst.10:00 visi talcinieki tiks gaidīti festivāla teritorijā. Festivāla teritorija tiks uzkopta, kopīgi dziedot, bet pēc labi padarīta darba varēs baudīt tēju un cept līdzpaņemtās desiņas.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu "Cita vide" nonāks maijā www.ticketpro.lv.

Festivālu organizē jauniešu biedrība "Ogres Rotarakta klubs" ar Ogres novada domes finansiālu un atpūtas vietas "A Nace Place" konceptuālu atbalstu.

Foto: Deeper Upper. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV