Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pankroks un Grega Bennika lekcija klubā „Nabaklab”

Easyget.lv, 07.05.2013. 11:14

Otrdien, 7.maijā, klubā „Nabaklab” apvienības Circle Pit! Shows rīkotajā koncertā klubā "Nabaklab" viesosies Krievijas pankroka grupa „Rooftops”, jauns pašmāju projekts „Līdz pēdējam”, kā arī būs iespēja apmeklēt Grega Bennika (ASV) lekciju.

Eiropas tūres ietvaros Rīgā piestās salīdzinoši jaunais pankroka piecinieks „Rooftops” no Maskavas. Kopš saviem pirmsākumiem 2010. gadā grupa izlaidusi četrus EP un aktīvi koncertē. „Rooftops” savās dziesmās, kas galvenokārt ir angļu valodā, dzied par to, kas uztrauc viņus pašus, saka to, ko domā, un negaida atzinumus un aplausus. Gan emocionāli, gan dumpinieciski, bet vienmēr līdz kaulam patiesi.

Skatuvi iesildīs jaunā melodiskā hārdkora grupa no Rīgas „Līdz pēdējam”, kuras skanējums ir ietekmējies no tādām apvienībām kā „With Honor” un „Continuance”.

Īpašais vakara viesis (un nebijis notikums Latvijā) būs amerikāņu Spoken Word mākslinieks, mūziķis, humānists un godalgots rakstnieks un producents Gregs Benniks (Greg Bennick), kas sniegs lekciju „Vārds kā ierocis” (Words As Weapons) savas Eiropas tūres ietvaros .

Benniks kopš 1984. gada uzstājas dažādās konferencēs un semināros, runājot par tēmām, kas skar cilvēku savstarpējās saskarsmes problēmas, pārmaiņas un izaugsmi. Pirms katras lekcijas, kas ir neformālā un brīvā atmosfērā, viņš izzina savu auditoriju un vienmēr sasniedz savus klausītājus ar iejūtību un humoru. Tie, kas apmeklējuši šīs lekcijas, atzīst, ka iedvesma ir galvenais ieguvums. Benniks ir straightedge hārdkora grupu „Trial” un „Between Earth & Sky” vokālists, kā arī producents dokumentālajai filmai „Flight From Death”, kas ieguvusi septiņus starptautiskus filmu festivālu apbalvojumus.

Lekcijā „Vārds kā ierocis” Gregs Benniks, minot piemērus no savas dzīves un atsaucoties uz hārdkora kultūru, runās par aizrautību realizēšanu, uzdrīkstēšanos riskēt un to, kā kaislības iedvesmo ne tikai radīt vairāk mūziku, bet arī pilnvērtīgāk dzīvot.

Sākums plkst. 21:00. Ieeja koncertā bez maksas, uz lekciju – par ziedojumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV