Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sākas festivāls Live Fest 2013

Easyget.lv, 14.05.2013. 13:02

Šodien, ieskandinot festivālu Live Fest 2013, Berģu kultūras namā uzstāsies gvatemaliešu izcelsmes dziedātāja Gabija Morīno.

Ieskandinot festivālu, Gabija Morīno (Gaby Moreno) Latvijā sniegs trīs koncertus, iezīmējot vienu no LiveFest vadlīnijām – jauno talantu atklāšanu. Jau rīt dziedātāja uzstāsies Preiļu kultūras centrā, savukārt ceturtdien ar mūziķes uzstāšanos iesāksies Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertu sezona.

Gabija Morīno ir pasaulē atzīta dziedātāja un dziesmu autore, kura dzimusi Latīņamerikā (Gvatemalā) un tiek uzskatīta par nākamo lielo vārdu uz pasaules mūzikas skatuves. Karjeras laikā Gabijai bijusi iespēja uz vienas skatuves uzstāties ar Bono, Rikiju Mārtinu, nereti viņa tiek salīdzināta ar Noru Džonsu, Dženisu Džoplinu un Emiju Vainhausu. Ar savu grupu viņa izpilda autentisku mūziku indie-folk manierē, īpaši tuvs viņai ir džezs, blūzs un soulmūzika.

Mūzikas festivāls Live Fest 2013 šogad norisināsies vairākās Latvijas pilsētās. Nākamā tikšanās ar klausītājiem notiks jau 30. Jūnijā, kad Dzintaru koncertzāli piedārdinās latviešu roka leģendas Remix, Linga, Zig zag, Harijs Zariņš, Colt, Igors Novikovs, Mitrokhins Masters Band u.c., kas arī iejutīsies savu muzikālo elku tēlos. Koncerta īpašajie viesi - leģendārā Lielbritānijas grupa Animals and Friends.

17. augustā Kuldīgā uzstāsies 70. gadu britu glamroka supergrupa Slade , savukārt 30. augustā festivāla noslēgumā Dzintaru koncertzālē notiks grandiozs Sweet Soul Music Revue šovs, kura laikā skatītājiem būs iespēja doties aizraujošā ceļojumā labākajā šī laikmeta amerikāņu soulmūzikā.

Biļetes uz Gabijas Morīno un citiem koncertaģentūras Live Fest organizētajiem koncertiem pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV