Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kārlis Kazāks aicina uz koncertu Dikļu pils parkā

Easyget.lv, 24.05.2013. 09:09

1.jūnijā Dikļu pils parkā koncertēs Kārlis Kazāks kopā ar domubiedriem - Juri Kroiču, Māri Bīmani un Gintu Solu. Koncerts būs viena no retajām mūziķa uzstāšanās reizēm šajā vasarā.
Kārlis Kazāks aicina uz koncertu Dikļu pils parkā

Dziesminieka Kārļa Kazāka koncerti plašākā sastāvā notiek reti, jo, kā stāsta pats autors, "man ir svarīgi, lai mūsu satikšanās ar klausītāju būtu notikums mums visiem".

Kārļa Kazāka koncertu apmeklētāji jau ir pieraduši, ka katra uzstāšanās ir unikāla, ar īpaši izvēlētām dziesmām, vidi, sarunām.

"Es labprāt atgriežos Dikļu pilī. Šoreiz parkā. Vietā, kur blakus Vika takas, skaista muiža, Zilaiskalns… Man patīk aicināt savus klausītājus ārpus pilsētas. Man patīk, ka mēs satiekamies, zinot, ka esam nākuši satikties, nevis izklaidēt viens otru garāmejot,” par iecerēto koncertu stāsta dziesminieks.

Koncerta sākums, rēķinoties ar vēl neuzsilušajiem vasaras vakariem, ir jau 16:00. "Es iesaku cilvēkiem braukt nevis uz Kārļa Kazāka koncertu, bet uz pašu veidotu piedzīvojumu, kurā skaisti iekļautos mierīga vasaras ieskandināšana Dikļu pils parkā. Pa ceļam uzkāpiet Zilajā kalnā, paciemojaties Valmierā vai apgūstiet Dikļu apkārtni! Šajā dienā tiks atvērta arī Dikļu pils Vasares terase," saviem klausītājiem stāsta koncerta autors.

Koncerta biļešu tirdzniecība noris Biļešu Paradīzes kasēs: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6344.

Informācija: http://www.diklupils.lv/ un http://www.kazaks.lv

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV