Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Festivāls “Cita Vide” izsludina mūziķu konkursu

Easyget.lv, 24.05.2013. 15:55

Festivāls “Cita Vide: Mehāniskā pļava” piedāvā jaunajiem un pieredzējušajiem mūziķiem izcīnīt iespēju spēlēt uz lielās skatuves vasaras pēdējā festivālā “Cita Vide: Mehāniskā pļava”, kas notiks no 23. Līdz 25.augustam Ogrē, informē festivāla organizatoru pārstāve Lelde Spārniņa. 

Mūziķi aicināti dalību pieteikt, aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama festivāla mājaslapā www.citavide.lv, un sūtot pieteikuma video rullīti, kurā 30 sekundēs pastāsta par grupu, uz e-pastu info@citavide.lv. Pieteikumi tiks gaidīti līdz 15. jūnijam.

Atraktīvākie, jautrākie un iedvesmojošākie mūziķi tiks aicināti uz atpūtas vietu “A Nice Place”, kur norisināsies konkursa otrā kārta.

Konkursa mērķis ir atbalstīt jaunos mūziķus, sniedzot iespēju izpildītājiem prezentēt savus talantus, salīdzināt savu meistarības līmeni ar citiem izpildītājiem un veicināt jauno mūziķu atpazīstamību. Konkursantu mūzikas stils nav noteicošais, kā arī izpildījuma valodai nav nozīmes.

Konkursa žūrija vērtēšanā ņem vērā sekojošus kritērijus - izpildījums, ideju novitāte un oriģinalitāte, skatuves tēls, atbilstība festivāla filozofijai un atbalstītāju aktivitāti. Tiks ņemts vērā arī atpūtas vietas „A Nice Place” apmeklētāju balsu skaits un/vai jauno mūziķu uzstāšanās laikā atpūtas vietā „A Nice Place” fiksētais lielākais apmeklētāju skaits.

Konkursa žūrija noteiks trīs labākās grupas. Pirmo trīs vietu ieguvēji kā galveno balvu saņems iespēju uzstāties uz festivāla „Cita Vide:Mehāniskā pļava” skatuvēm. Visas mūziķu grupas iegūs rakstveida atzinību par dalību konkursā un iespēju lētāk apmeklēt festivālu „Cita Vide:Mehāniskā pļava”.

Sekot jaunumiem var arī sociālo portālu lapās: draugiem.lv/citavide; facebook.com/FestivalsCitaVide; twitter.com/citavide.

Festivāla apmeklētāji biļetes uz abām festivāla dienām var iegādāties tikai www.ticketpro.lv mājas lapā. Biļešu cena ir 8.88 LVL. Atgādinām, ka pasākuma dienā, iegādājoties pie pasākuma ieejas, ieejas maksa būs dārgāka.

Festivālu organizē jauniešu biedrība “Ogres Rotarakta klubs” ar Ogres novada domes finansiālu atbalstu un atpūtas vietas “A Nice Place” konceptuālu atbalstu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV