Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Shine Café īpašais viesis - Patriks Bodmers no M.A.N.D.Y.

Easyget.lv, 04.06.2013. 10:03

Elektroniskās mūzikas festivālā Shine Cafe 2013 uzstāsies Patriks Bodmers - Berlīnes tehno leibla Get Physical pārstāvis, labāk pazīstams kā viens no dueta M.A.N.D.Y. dalībniekiem.

M.A.N.D.Y. ir viena no starptautiskās deju mūzikas skatuves līderu komandām. Filips un Patriks ļoti precīzi zina, kā atbrīvot ikviena ķermeni un prātu un iešūpot tos ar karstiem ritmiem. Kopā ar spilgtiem muzikāliem eksperimentiem puiši piedāvā revolucionāru skatuves šovu ar infrasarkano apgaismojumu un pēdējo tehnoloģiju izmantošanu, kas sola aizraujošu ceļojumu uz pulsējošo ritmu un liesmojošā krāšņuma valsti.

Elektroniskās mūzikas burvji M.A.N.D.Y. uz Shine Cafe 2013. galvenās skatuves Liepājas pludmalē kāps 5. jūlijā.

Atgādinām, ka Shine Cafe 2013 ir lielākais elektroniskās mūzikas brīvdabas festivāls Latvijā. 34 stundu laikā uz 5 skatuvēm bez pārtraukuma uzstāsies vairāk nekā 50 dīdžeji, muzikālās apvienības un grupas no Nīderlandes, Anglijas, Krievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Daudzveidīga deju elektronika Baltijas jūras krastā kopā ar dienas programmu, sportu un radošajām darbnīcām.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un mājas lapā www.shinecafe.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV