Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Festivāls Saulkrasti Jazz tradicionāli notiks jūlijā

Easyget.lv, 12.06.2013. 15:09

Sākusies biļešu tirdzniecība uz džeza mūzikas festivālu Saulkrasti Jazz 2013, kas no 15. līdz 20. jūlijam norisināsies Saulkrastos, atpūtas kompleksā "Minhauzena Unda".
Festivāls Saulkrasti Jazz tradicionāli notiks jūlijā

Saulkrasti Jazz 2013 skatuvi pieskandinās labākie pašmāju un izcili ārzemju džeza ansambļi un mūziķi — Deivids Berkmans, Kestutis Vaiginis, Beka Gočiašvili, Very Cool People, ElekroFolk, Inga Bērziņa, Amita Frīdmana kvartets, Bunch of Gentlemen, Christos Yerolatsitis Trio, Olga Pīrāgs, Rinalda Maksimova kvartets, Mirage Jazz Orchestra & Ola Onabule un daudzi citi, informē festivāla organizatoru pārstāvis Māris Jonovs.

Festivāla muzikālā programma būs ļoti piesātināta katru vakaru, tādēļ visizdevīgāk ir iegādāties Nedēļas biļetes, kas iepriekšpārdošanā pieejamas par īpaši pievilcīgu cenu. Nedēļas biļete ir derīga visiem festivāla koncertiem.

Saulkrastu džeza festivāls ir lieliska iespēja baudīt kvalitatīvu, starptautiski atzītu mūziķu sniegumu, gūstot emocijas un prieku, ko spēj sniegt tikai Saulkrasti Jazz lieliskā gaisnotne.

Pilna festivāla programma aplūkojama http://www.saulkrastijazz.lv/festivals/programma/

Biļetes uz festivāla Saulkrasti Jazz 2013 koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs, http://www.bilesuparadize.lv/organizers/139 un Saukrastu Turisma informācijas centrā. Līdz 17. jūnijam Nedēļas biļetes pieejamas par īpaši draudzīgu cenu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV