Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Astro'n'out atklāj Daugavas koncertzāli

Easyget.lv, 14.06.2013. 09:40 | komentāri (1)

13. jūnijā ar grupas Astro'n'out koncertu tika atklāta Daugavas koncertzāle uz Triangula Bastiona ēkas jumta.
Astro'n'out atklāj Daugavas koncertzāli

Galerijas:

Turpmāk Daugavas koncertzāle trīs reizes mēnesī priecēs viesus ar pašmāju mūziķu koncertiem, garšīgiem kokteiļiem un izmeklētu vasaras uzkodu ēdienkarti. Jaunā, gaumīgā, mūsdienīgā koncertzāle ērti var uzņemt ap 500 viesu.

“Terase būs lieliska vieta, kur satikt draugus un baudīt kvalitatīvu mūziku romantiska saulrieta fonā pašā pilsētas centrā. Darbosies arī bārs, kur profesionāli bārmeņi pagatavos katra mīļāko vasaras atspirdzinošo dzērienu. Daugavas koncertzāles koncertu sesijas būs lieliska iespēja atpūtai pēc darba un reizē iesildīšanās nedēļas nogalei,” koncerzāles ieceri raksturo idejas autore Inese Zumente.

Daugavas koncertzāle atrodas 11.novembra Krastmalā 17, uz Triangula Bastiona ēkas jumta. Koncertu sākums plkst. 20.00. Lai patīkama būtu arī piektdienas darbadiena, organizatori sola apmekētājus neaizkavēt ilgāk par plkst. 23.00, taču, lai nepārtrauktu iesāktās sarunas, bārs darbosies vēl stundu pēc koncertu beigām.

27.jūnijā Daugavas koncertzālē jauno albumu “Signāls” prezentēs dziedātājs Dons.

Foto: Astro'n'out atklāj Daugavas koncertzāli. Foto (c) Gunita Kļava

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV