Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Cita vide 2013

Easyget.lv, 03.07.2013. 14:33

23. - 25. augusts, Ogre
Cita vide 2013

No 23. līdz 25. augustam Ogres salā notiks festivāls "Cita vide".

Šogad festivāla tēma ir “Mehāniskā pļava”.

Festivāla Cita vide programma īsumā:

Festivālā "Cita vide" uz divām skatuvēm uzstāsies grupas Parara, Jautrais Delfīns, Neon Saturdays, Audience Killers, The Sound Poets, Deeper Upper, Komjaunatne, Karmafree, Pyro Trees, Slipery Slope, Colour Of Bubbles, Triānas Parks, Satellites LV, Martas Asinis, Sunhenge/ Twisted Ocean, Monro, Burned in Blizzard, Lechery (SWE), The Velvet Supernova, Taizels, Pandemonia, Echo/ Pandemonia, Oranžās Brīvdienas, Crow Mother, Bloody Heels, Colt, Relicseed, Omerta un Ufo ar atrakcijām. Nekomerciālais kino un foto priecēs apmeklētāju acis, bet rokas varēs darbināt dažādās radošajās darbnīcās un sporta aktivitātēs. Dvēselei - dzejas lasījumi, relaksācija un teātra improvizācijas.

Nokļūšana:

Festivāla norises vieta ir Ogres Sala ar gleznainu ainavu pāri Daugavai un vienlaikus vieta ir blakus pašai pilsētai. Teritoriju no pilsētvides atdala Rīgas – Daugavpils šoseja, līdz ar to ir viegli pieejama transportu satiksme, tajā skaitā – gan autobuss, gan vilciens.

Biļetes:

Biļetes uz festivālu "Cita vide" iepriekšpārdošanā pieejamas www.ticketpro.lv, biļetes cena - 8,88 LVL. Pasākuma dienā, iegādājoties pie pasākuma ieejas, ieejas maksa būs dārgāka.

Festivāla Cita Vide mājaslapa: http://www.citavide.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV