Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Rīgas svētkos uzstāsies grupa Bi-2 kopā ar LNSO

Easyget.lv, 29.07.2013. 12:48

16. augustā Rīgas pilsētas svētku laikā hallē „Arēna Rīga” koncertēs Krievijas rokgrupa „Bi-2”, izpildot savas dziesmas Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra (LNSO) pavadījumā.

Koncertā piedalīsies arī Jūlija Čičerina un Anastasija Poļeva, diriģents Fēlikss Aranovskis, kā arī kāds publikas iemīļots Latvijas dziedātājs, kura vārds tiks turēts noslēpumā līdz pat uzstāšanās brīdim.

Grupa „Bi-2” ir viena no Latvijas klausītāju vidū populārākajām Krievijas rokgrupām.

Grupas „Bi-2” kontā ir astoņi studijas albumi, vairāki sadarbības projekti (tai skaitā ar grupu „Prāta Vētra”), neskaitāmas interneta relīzes, skaņu celiņi filmām un vēl. 2003.gadā „Bi-2” pirmoreiz savām dziesmām pielaikoja simfoniskās mūzikas skanējumu, gūstot negaidīti plašu publikas atzinību. Pirmais albums, kas pilnībā ierakstīts kopā ar simfonisko orķestri, izdots 2010.gadā. Šogad kopā ar Prāgas simfonisko orķestri top nākamais. Albumā būs iekļautas 16 kompozīcijas, un lielākā daļa no tām izskanēs arī Rīgā.

Koncerta apmeklētājiem būs lieliska iespēja novērtēt grupas jaunāko veikumu, gan arī dziedāt līdzi iemīļotākajām dziesmām, kas izskanēs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pavadījumā.

Vairāk informācijas: http://www.LiveRiga.com

Biļetes - Biļešu servisa kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV