Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Summertime – aicina Inese Galante pārsteigumi turpinās

Easyget.lv, 16.08.2013. 15:25

Svētdien, 18. augustā, Dzintaru koncertzālē plkst. 18.00 sāksies Ineses Galantes fonda organizētais „Summertime - aicina Inese Galante” Galā koncerts. Ar šo koncertu noslēgsies festivāls, kas šogad izcēlās ar daudziem jaunumiem un pārsteigumiem, informē Ineses Galantes fonda pārstāve Gunta Skalberga.
Summertime – aicina Inese Galante pārsteigumi turpinās

Pirmais pārsteigums bija Ineses Galantes izveidotais Fonds, kas nopietni sevi ir pieteicis Latvijas kultūras dzīvē ar skaistām, drosmīgām un jaunām idejām. Fonda Goda padomē jau šobrīd ir piekrituši darboties Valsts prezidents Andris Bērziņš, bijusī prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, operas dziedātāji Aleksandrs Antoņenko un Sergejs Jēgers.

Šovakar, 16. augustā, ir festivāla „Summertime - aicina Inese Galante” piektā diena, un jau trīs jauni talanti, kurus Inese Galante ir aicinājusi uzstāties savā festivālā, ir spoži sevi paradījuši uz Dzintaru koncertzāles skatuves - vijolnieks Daniils Ciričs, pianists Georgijs Osokins, klarnetists Haralds Klips. Šovakar vijolniece Zane Kume no Rēzeknes atklās Plasido Domingo juniora latino mūzikas vakaru.

Rītvakar, 17. augustā, jaunais talants Vilhelms Kristians Logins (trombons) atklās Igora Butmana džeza vakaru.

Galā koncerts 18. augustā sāksies 18.00, ne kā ierasts pārējās festivāla dienās, kas sākās 19.00.

Galā koncertu ar savu klātbūtni pagodinās Maestro Raimonds Pauls un kopā ar Inesi Galanti un Intaru Busuli izpildīs savas dziesmas orķestra pavadījumā, kā arī klausītāji dzirdēs Ineses Galantes un Dona duetu.

Vairāk informācija pieejama www.festivalsummertime.com

Foto: Dziedātājs Dons, kurš uzstāsies kopīgā dziesmā ar Inesi Galanti. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV