Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Nākamnedēļ notiks festivāls Māksla+Komunikācija 2013

Easyget.lv, 04.10.2013. 16:59

11. oktobrī RIXC Mediju telpā notiks pirmais no 15. starptautiskā jauno mediju kultūras festivāla “Māksla+komunikācija” īpašajiem koncertiem – “Rund-Funk-Empfangs_Saal”, savukārt nākamajā dienā, 12. oktobrī, Spīķeru koncertzālē norisināsies grandiozais festivāla noslēguma koncerts.
Nākamnedēļ notiks festivāls Māksla+Komunikācija 2013

Festivāla īpašās programmas koncerti un performances sniegs iespēju klātienē pieredzēt vairāku pasaules līmeņa mākslinieku, mūziķu un komponistu radošo sniegumu, kurā inovatīvi un no visdažādākajām perspektīvām tiks risinātas attiecības starp skaņu, telpu un attēlu.

11. oktobrī plkst. 21.00 RIXC Mediju telpā – vides radio mūzika īpaši gariem viļņiem “Rund-Funk-Empfangs-Saal”, kurā uzstāsies pazīstamais holandiešu mūziķis Edvīns van der Heide (Edwin van der Heide) un viens no vadošajiem vācu māksliniekiem Jans-Pēters Zontāgs (Jan-Peter E.R. Sonntag).

12. oktobrī plkst. 19.00 Spīķeru koncertzālē norisināsies festivāla “Māksla+Komunikācija 2013” grandiozais noslēguma koncerts, piedāvājot klātesošajiem krāšņas audiovizuālas performances un neaizmirstamu elektroniskās mūzikas koncertu.

Koncerta mākslinieki: amerikāņu komponists un akordeonists Maikls Senšerijs (Michael Century), pazīstamie kanādiešu elektroniskās mūzikas mākslinieki Metjū Bīdermans (Matthew Biederman) un Alens Tibols (Alain Thibault), viens no šī brīža aktuālākajiem britu elektroniskās mūzikas pārstāvjiem Teo Bērts (Theo Burt), itāļu izcelsmes šveiciešu skaņu mākslinieks Luka Forkuči (Luca Forcucci) un vienīgie koncerta dalībnieki no Latvijas – Irīna Spičaka, Krišjānis Rijnieks un Platons Buravickis.

Biļetes uz “Māksla+Komunikācija' 2013” festivāla koncertiem ir nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā – http://www.bilesuparadize.lv/organizers/623. Biļetes būs nopērkamas arī koncertu norises vietās, taču jāatceras, ka vietu skaits ir ierobežots. Biļešu cenas: uz 11. oktobra koncertu “Rund-Funk-Empfangs-Saal” RIXC Mediju telpā Ls 5, studentiem, skolēniem un pensionāriem – Ls 2,50; uz audiovizuālajām peformancēm un elektroniskās mūzikas koncertu Spīķeru koncertzālē Ls 7, studentiem, skolēniem un pensionāriem – Ls 3,50.

Koncertu norises vietu adreses:
RIXC Mediju telpa, 11. Novembra krastmala 35 (ieeja no Minsterejas ielas), Rīga
Spīķeru koncertzāle, Maskavas iela 4/1, Rīga

Sekojiet līdzi informācijai par citiem festivāla notikumiem un izmaiņām festivāla mājas lapā: http://festival.rixc.lv vai sazinieties ar festivāla organizētājiem – Jauno mediju kultūras centru RIXC elektroniski, sūtot e-pastus uz rixc@rixc.lv

Foto: Mākslinieku uzstāšanās Sonic Acts festivālā, Nīderlandē, 2013. Foto © Pieter Kers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV