Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Laikmeti satiekas centrāltirgū: Duets Sandra pret Kodek

Easyget.lv, 04.10.2013. 19:07

Sestdien, 5 oktobrī, Kultūras telpa/ēdinātava 371 Rīgas Centrāltirgū viesosies Viņa godība $Kodek van Būren un tīrā dzīvesprieka apvienība Duets Sandra, atklājot pasākumu sēriju DADA tirgus.
Laikmeti satiekas centrāltirgū: Duets Sandra pret Kodek

Pasākumu sērijā paredzēts iekļaut mums tik pierastās mākslas formas negaidītās kombinācijās. Tieši Centrāltirgus, kurā ikdienas skaistais sadzīvo ar neglīto, smieklīgais izaicina skarbo un kurā mēs visi esam mēs paši, ir vispiemērotākā arēna negaidītiem eksperimentiem ar mākslas formu un līdzekļu apvienojumiem viena pasākuma ietvaros, tādējādi izaicinot mūsu pašu pieņēmumus par par žanriskiem pretnostatījumiem un paaudžu atšķirībām, skaidro kultūras telpas saimnieks Roberts Simsons. „Absurds mūs nebiedē, tas pat ir vēlams. Krāšņs prieks par dažādības līdzpastāvēšanu ir mūsu manifests.”

5. oktobra pasākuma dalībnieki, šķiet, kometārus neprasa, katrs ar spēcīgu vēstījumu un formu skaidrību iekarojis klausītāju sirdis gan Latvijā, gan ārpus. Ekscentriskākais no ritmiskās mūzikas apvienojumā ar ražīgāko un spilgtāko no šlāgera, popa, poproka un kantrī sakausējuma. Mazliet neticami, bet brīnumi notiek.

Sākums plkst. 22:00. Ieejas maksa 3LVL; ar FB pasākuma koplietošanu 1.666LVL.

Foto: Duets Sandra. Foto © Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV