Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bufetē ballēsies tie, kuri mīl Liepāju

Easyget.lv, 10.10.2013. 10:52

Sestdien, 12.oktobrī, Liepājas kokteiļbārā Red Sun Buffet notiks I Love Liepāja ballīte, kur ikviens varēs apliecināt mīlestību uz pilsētu.

Vasarā Liepāju pārņēma pilsētas mīlestības „drudzis” – krekliņi, džemperīši, cepurītes un piespraudes, kas apliecināja mīlestību Liepājai, ielās un pludmalē bija redzamas ik dienu. Lai paustu mīlestību vēju pilsētai arī rudenīgajos mēnešos un neieziemotu vasarā iegādātos apģērbus, viss I Love Liepāja fanu pulks šajā nedēļas nogalē pulcēsies kokteiļbārā Red Sun Buffet.

Bārs parūpējies arī par vēl nedzirdētu pārsteigumu - pie mūzikas pults jau labi pazīstamā DJ Ai-va uzstāšanos papildinās saksofonists Alex, kurš jau paguvis iemantot neviltotu publikas atzinību, priecējis desmitiem tūkstošus cilvēku un ar projektu „Harmony Of Soul” iesildījuši tādas deju mūzikas superzvaigznes kā Tiesto un Paul Van Dyk.

Visi, kuri uz ballīti ieradīsies tērpti krekliņos vai džemperīšos, varēs iegādāties īpašo I Love Liepāja kokteili par draudzīgu cenu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV