Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Bufete 3 gadu dzimšanas dienu svinēs ar „nāvīgi” labām ballītēm

Easyget.lv, 06.11.2013. 10:22

Šodien, 6.novembrī, sākas Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet 3 gadu svinības ar „nāvīgi” labo ballīšu maratonu. Pirmo reizi bufetē viesosies DJ Markus Riva pasākumā „Murdes on the dancefloor”, informē bufetes pārstāve Laura Stūrīte.

Apritējuši jau trīs gadi, kopš Liepājas centrā, Pasta ielā 2, liepājniekiem un pilsētas viesiem ir iespēja izklaidētie nedēļas nogalēs, baudīt pašmāju aktuālāko mākslinieku priekšnesumus un izdejoties populārāko dīdžeju vadībā. Svētkus bufete prot svinēt! Tāpēc arī dzimšanas diena tiks svinēta ar „ballīšu maratonu trīs dienu garumā.

Trešdien, 6.novembrī, uz skatuves kāps talantu šova „Okartes skatuves 2” dalībnieks, dziedātājs un dziesmu autors Toms Bokums ar grupu, prezentējot savu pirmo videoklipu jaunajam singlam „Dienu pēc dienas”. Dziesmas video tapis sadarbībā ar Edgaru Trankali un „Master foto”.

Jau piektdien pie dīdžeja pults bufeti rībinās DJ Alex O, kurš ne vienu reizi vien licis ballētājiem trakot līdz pat rītam. Bet sestdien, 9.novembrī, pirmo reizi kokteiļbārā Red Sun Buffet pasākumā „Murder on the dancefloor” pie pults stāsies dziedātājs, modelis, producents un DJ Markus Riva, kurš parasti lutina rīdziniekus ar deju setiem galvaspilsētas populārākajos naktsklubos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV