Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Metall All Stars viesosies Rīgā

Easyget.lv, 23.10.2013. 16:28 | komentāri (3)

Nākamā gada aprīlī Arēnā Rīga notiks vērienīgs metlāmūzikas šovs; biļetes jau pārdošanā 
Metall All Stars viesosies Rīgā

5. aprīlī Arenā Rīga notiks šovs Metall All Stars, kurā apvienojušies metāla mūzikas smagsvari, vēstīts EM Concert LTD mājaslapā.

Metālmūzikas dievi, ikonas, īsti metāla virtuozi nolēmuši nolaisties no „metāla Olimpa” tikai uz četrām nedēļām, lai Eiropas turnejā sniegtu izcilu 3 stundu garu šovu, kopā izpildot labākās dziesmas un demonstrējot mūzikas instrumentu pārvaldīšanas prasmi.

Metall All Stars 2014 tūrē dosies Phil Anselmo - Pantera, Joey Belladonna - Anthrax, Udo - Accept & Udo, Nick Menza - Megadeth, Marty Friedman – Megadeth, Chris Poland - Megadeth, Brian Fair - Shadows Fall, Max Cavalera - Sepultura, Ross the Boss - Manowar, Tom Araya - Slayer, Rob Halford - Judas Priest, Jon Daniels - Anthrax, Jasin Todd - Shinedown, Aaron Rossi - Ministry un Matt Banchard - Shadows Fall.

Katrs no viņiem pats par sevi ir leģenda, un katrs no viņiem ir licis savu ieguldījumu metāla žanrā, lai tas kļūtu par to, kas mums ir pazīstams un mīlēts šodien. Šova laikā uz skatuves kāps ne tikai galveno grupu dalībnieki no "Lielā metāla četrnieka", bet 20. gadsimta smagsvarus, kas ikdienā turnejās nepiedalās - Judas Priest un Pantera. Šova dalībnieki kopā saņēmuši vairāk nekā 15 Grammy balvas, daudzi ir iekļauti Rock-n-roll Slavas zālē, bijuši Billboard topos vairāku gadu garumā, saņēmuši vairāk nekā 30 platīna un zelta albumu statusu, bet pats svarīgākais - viņi iemācījuši mīlēt šo mūziku, citējot leģendāro Robu Halfordu: "Ja nebūtu mīlestības, man nebūtu par ko dziedāt...".

Biļetes uz šovu 5. aprīlī Arēnā Rīgā iespējams iegādāties no visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Rob Halford no grupas Judas Priest. Foto (c) Lars Bähren

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV