Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Fils Anselmo Metal All Stars sastāvā

Easyget.lv, 29.01.2014. 11:04

Koncertā Metal All Stars 5. aprīlī Arēnā Rīga piedalīsies Fils Anselmo, ziņo EM Concerts pārstāvji.

Fils Anselmo 14. gadu vecumā kļuva par vietējās amerikāņu rokgrupas Samhain dalībnieku. Fila kaislība pret mūziku pārvarēja visas citas aizraušanās, un 1988. gadā mūziķis tika uzņemts grupā "Pantera".

1991. gadā Fils Anselmo organizēja savu grupu Down, kura joprojām sekmīgi darbojas. 1995. gadā grupa izdeva savu pirmo albumu "Nola", kas iekļuva Billboard simtniekā. 2002. gadā izdotais albums "Down II: A Bustle in Your Hedgerow" tika augsti novertēts un saņēma godāto 44. vietu vispārdotāko albumu sarakstā. Par grupas Down popularitātes apogeju kļuva trešais albums "Down III: Over the Under". Dziesmās atspoguļojas dzīves grūtības, ar kurām nākas sastapties grupas Down dalībniekiem. Albums saņēma 26. vietu Billboard vispārdotāko albumu topā.

Sekmīgi attīstot savu talantu, Fils Anselmo atvēra ierakstu studiju "Housecore Records", kurā radās jaunā Fila komanda ar nosaukumu Necrophagia. Fils Anselmo bija arī tādu grupu kā Viking Crown, Superjoint Ritual, Christ Inversion, Southern Isolation, Arson Anthem u.c. dibinātājs.

Biļetes uz koncertu - Biļešu servisa kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV