Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Šovā "Metal All Stars" uzstāsies Vins Neils

Easyget.lv, 22.01.2014. 11:56

5. aprīlī uz Arēnas Rīga šovā "Metal All Stars" uzstāsies leģendārais Vins Neils – kulta grupas Motley Crue solists, kā arī titula "Labākais vīrietis - gada vokālists" trīskārtējais laureāts, informē koncerta rīkotāji EM Concert.
Šovā "Metal All Stars" uzstāsies Vins Neils

90. gadu sākumā Vins Neils sāka aktīvi sadarboties ar tādām pazīstamām kino kompānijām kā Warner Brothers un Walt Disney Pictures un bija ierakstījis vairākas kompozīcijas slavenām filmām. Piemēram, ļoti pazīstama kļuva viņa kompozīcija "You’re Invited (But Your Friend Can’t Come)", kas kļuva zināma kā filma "Encino Man" skaņu celiņš. Vins Neils ir tādu slavenu albumu kā "Exposed" un "Dr. Feelgood" autors. Tāpat Vins Neils nodarbojas ar labdarību un biznesu. 1995. gadā viņa meita nomira no audzēja, kā rezultātā viņš nodibināja palīdzības fondu cīņā pret bērnu vēzi.

Jau ziņots, ka 5. aprīlī Arēnā Rīga notiks šovs "Metal All Stars", uz vienas skatuves pulcējot ietekmīgus metālmūzikas pārstāvjus. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs.

Foto; Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV