Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Šovā Metal All Stars uzstāsies Makss Kavalera

Easyget.lv, 19.02.2014. 18:27

Muzikālā šova Metal All Stars 2014 ietvaros 5. aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies slavenais vokālists un ģitārists Makss Kavalera, ziņo EM Concerts pārstāvji.
Šovā Metal All Stars uzstāsies Makss Kavalera

Makss Kavalera pazīstams kā grupas Sepultura dibinātājs. Projektu viņš bija uzsācis kopā ar savu brāli Igoru Kavaleru. Neatkārtojamā lirika, reliģiskās un politisikās tēmas izraisīja plaša klausītāju loka interesi.

Grupa Sepultura pastāvēja 12 gadus, tā bija izdevusi 11 albumus un spēlējusi visdažādākos stilos. Komanda bija ierakstījusi tādas populārās dziesmas kā "Arise", "Refuse Resist", "Crucifixion", "Territory", "Under Siege".

1996. gadā, grupas Sepultura popularitātes virsotnē, Makss Kavalera oficiāli paziņoja, ka aiziet no grupas un 1997. gadā viņš dibināja jaunu kolektīvu ar nosaukumu Soulfly. Arī šodien Makss Kavalera ir Soulfly līderis. Savas pastāvēšanas laikā Soulfly ir izdevusi deviņus albumus, no kuriem vairāki nokļuva Amerikas mūzikas topa Billboard 200 pirmajā simtniekā.

Makss Kavalera ir dibinājis arī tādas grupas kā Nailbomb (1993-1995) un Cavalera Conspiracy, kas tika izveidota 2007. gadā un turpina pastāvēt arī šodien.

Biļetes uz koncertu Metal All Stars 2014 5. aprīlī Arēnā Rīga - Biļešu servisa kasēs.

Foto: Publciitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV