Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nabaklab aicina uz lielo Halloween karnevālu

Easyget.lv, 30.10.2013. 16:38

Piektdien, 1. novembrī, klubā „Nabaklab” notiks lielais Halloween karnevāls, kurā uzstāsies pašmāju un ārvalstu mūzikas apvienības un dīdžeji, arī šogad padomāts par vairākā tematiskām papildus aktivitātēm.
Nabaklab aicina uz lielo Halloween karnevālu

Jau trešo gadu „Nabaklab” notiks Halloween svinībām veltīts karnevāls ar nosaukumu „Pa ķirbi!”. Šoreiz par pasākuma muzikālo atmosfēru gādās pašmāju reggae apvienība „Apofeoz Soundsystem”, rokenrola grupa „Dust Devil Drive”, itāļi „Mellowtoy” un Latvijas roka leģendas – grupa „Rūsa”, kā arī radio „Naba” DJ apvienības „Ej apskrieties” un „Skazka”.

Gan paralēli pasākumam, gan pirms tā kluba zālē „Morbergs” tiks izrādīta šausmu filmu programma, kas veltīta itāļu režisoram Dario Argento, atzīmējot viņa jaunākās filmas „Dracula 3D” iznākšanu. Visas nakts garumā apmeklētājus izklaidēs un pārsteigs arī dažādi šausmu filmās un tumšās pasakās mītoši tēli.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 21:00, savukārt īpaši Dario Argento veltītais filmu vakars norisināsies no plkst. 17:00 līdz 20:00, uz to ieejas maksa jāmaksā nebūs. Ieejas maksa no plkst. 21:00 būs Ls 2.50 (3.57 Euro), bet ierodoties maskā – Ls 1 (1.42 Euro).

Foto: Mellowtoy. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV