Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīga 2014 atklāšana: noslēpumains duets Wimbo

Easyget.lv, 15.01.2014. 14:16

Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas ietvaros 18. janvārī Radošo iniciatīvu programmas ietvaros Sv. Pētera baznīcā ar koncertu viesosies novatorisks akadēmiskās mūzikas duets „Wimbo”.
Rīga 2014 atklāšana: noslēpumains duets Wimbo

Duets „Wimbo” sastāvu veido pazīstami Latvijas un Zviedrijas mūziķi, kas kolektīva ietvaros nolēmuši savas īstās personības neatklāt, stāsta biedrības „I Did it” pārstāve Madara Gruntmane.

Koncertā 18. janvārī Rīgas Sv. Pētera baznīcā flautas un fagota dueta izpildījumā skanēs gan klasika – Geogra Frīdriha Hendeļa un Heitora Villa Lobos skaņdarbi, gan laikmetīgas improvizācijas. Koncerta noskaņu mākslinieciski papildinās atmosfēriskas video projekcijas.

Lai saglabātu intrigu un īpašu, noslēpumainības pilnu noskaņu, mūziķi koncertā uzstāsies maskās.
„Mums ir svarīgi lai pēc mūsu uzstāšanās jums ir vēl vairāk jautājumu, nekā pirms tās, jo tas nozīmē, ka mēs spējām jūs iedvesmot,” par gaidāmo koncertu saka paši mūziķi.
Dueta „Wimbo” dalībnieki kopā muzicē jau kopš 2007. gada, sadarbojoties ar arī ar citiem pazīstamiem mūziķiem no dažādām pasaules valstīm.

Pēc debijas Rīgā Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas ietvaros duets šopavasar dosies īpašā turnejā pa Islandi, kā arī koncertēs Skandināvijas valstīs.

Dueta „Wimbo” koncerts Sv. Pētera baznīcā norisināsies 18. janvārī plkst. 20. 00. Ieeja bez maksas.
Koncertu rīko biedrība „I Did it” .

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV