Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hip Hop superzvaigzne EVE uzstāsies Coyote Fly

Easyget.lv, 16.01.2014. 14:59

Sestdien, 22. februārī, klubā Coyote Fly gaidāma Gumball 3000 dzīvesstila rallija dalībnieku atkalredzēšanās pasākums, kurā uzstāsies pasaulē pazīstamā amerikāņu Hip Hop izpildītāja EVE.
Hip Hop superzvaigzne EVE uzstāsies Coyote Fly

EVE ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus un ir nodēvēta par Hip Hop princesi un leibla Ruff Ryders pirmo lēdiju.

Pērn dzīvesstila rallija Gumball 3000 jubilejas tūre veda pa Eiropu, un viens no tās galvenajiem pieturas punktiem bija Rīgā. Rīdziniekiem un pilsētas viesiem bija iespēja klātienē iepazīt vairāk nekā 100 ekskluzīvas automašīnas un rallija dalībniekus, kuru vidū bija gan miljonāri, gan tādas slavenības kā Deivids Haselhovs, hip hop zvaigzne Eve, amerikāņu reperis Xzibit, skeitbordists Tonijs Hauks, Gumball 3000 dibinātājs Maksimilians Kūpers un daudzi citi.

„Gumball 3000 oficiālais tūres pasākums klubā Coyote Fly izpelnījās dažādus titulus. Ekskluzīvo ballīti vietējā presē dēvēja gan par dārgāko gada pasākumu, gan par izšķērdīgāko, savukārt no paša rallija dalībniekiem un pasaules slavenībām dzirdējām tikai vispozitīvākās atsauksmes un komplimentus. Ar lepnumu varam citēt Gumball sadarbības partneru oficiālajā video teikto: „Ja debesīs būtu naktsklubs, tad tas noteikti būtu kā Coyote Fly”,” stāsta Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

„Man ir patiess prieks, ka tieši klubā Coyote Fly notiks pasaulslavenās Hip Hop pirmās lēdijas vienīgais koncerts Latvijā. Eve ir pazīstama ar tādiem pasaules hitiem kā “Let Me Blow Ya Mind”, “Gangsta Lovin’”, “Who’s that Girl”, “Satisfaction”, “Tambourine,”. Varu droši apgalvot, ka ikviens mūsu kluba apmeklētājs ir kaut reizi dzirdējis kādu no mākslinieces dziesmām un novērtēs iespēju apmeklēt koncertu ,” uzsver Coyote Fly pasākumu producents un rezidents DJ Gustavito.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV