Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Coyote Fly svin trīs gadu atrašanos izklaides centrā “Vernisāža”

Easyget.lv, 25.03.2014. 14:24

Sestdien, 29. martā, naktsklubs Coyote Fly svinēs trešo gadadienu, kopš klubs radis mājvietu izklaides centrā „Vernisāža”.
Coyote Fly svin trīs gadu atrašanos izklaides centrā “Vernisāža”

„Šogad esam padomājuši par visiem kluba pastāvīgajiem klientiem. Svinības sāksim jau ceturtdien, 27.martā, kad jauniešiem no astoņpadsmit gadu vecuma par simbolisku samaksu tiks sniegta iespēja izbaudīt Latvijā populārā repa mākslinieka Gacho uzstāšanos. Līdz ar Gacho koncertu naktsklubā tiek ieviesta jauna tradīciju – reizi divos mēnešos Coyote Fly apmeklētāji tiks iepriecināti ar populāru mākslinieku lielkoncertiem ceturtdienās. Savukārt sestdien, 29. martā, klubs pārvērtīsies par komiksu un supervaroņu planētu. Jūs pārsteigs gan kluba noformējums, gan izklaides programma. Vakara gaitā kluba apmeklētāji varēs baudīt dažādu mākslinieku sniegumu – uzstāsies Ieva Sutugova, Lady’s Sweet, ģitārists De Vansh. Tie, kuri būs pacentušies un ievērojuši pasākuma dress code, saņems dažādus pārsteigumus no kluba,” stāsta Coyote Fly rezidents Dj Gustavito.

„Šis gads solās būt notikumiem bagāts! Protams, turpināsim nostiprināt savas līdera pozīcijas izklaides industrijā, kā arī attīstīt dažādus nākotnes projektus, par kuriem jūs noteikti vēl dzirdēsiet. Kā nozīmīgāko 2014. gada notikumu vēlos izcelt kluba vasaras terases rekonstrukciju. Pašā vasaras sākumā plānojam atvērt vasaras terasi, kas koncepta ziņā būs pirmā šāda veida terase Latvijā,” uzsver Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

Nakts klubs Coyote Fly dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atrādās Palasta ielā 3. No 2011. gada 1. aprīļa Coyote Fly atrodas izklaides centrā „Vernisāža”, Tērbatas ielā 2. Sešu gadu laikā Coyote Fly ir profesionāli attīstījies, regulāri pulcējot labākos Latvijas DJ, VJ, kā arī populārākos Latvijas un ārzemju skatuves māksliniekus. Iknedēļu klubu apmeklē vairāk kā 4500 cilvēki.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV