Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvian Voices koncertēs Saulkrastos

Easyget.lv, 23.01.2014. 16:43

15. februārī 18.00 kultūras namā “Zvejniekciems” koncertēs vokālā grupa Latvian Voices.

Vokālās grupas „Latvian Voices” koncerts īpašs Saulkrastu novada iedzīvotājiem, jo viena no grupas dalībniecēm ir Saulkrastu jauktā kora “Anima” diriģente Laura Leontjeva.

„Latvian Voices” koncertā piedāvās krāsainu muzikālo a cappella buķeti - gan latviešu tautas dziesmas vēl nedzirdētos aranžējumos, gan oriģināldziesmas ar latviešu tautas mūzikas ietekmi, gan arī mūziku, kas aizved klausītājus pāri robežām uz tālo Ameriku, Āfriku, Spāniju un citām valstīm. Visa koncertprogramma veidota a cappella stilā, izmantojot tikai un vienīgi cilvēka balsi, kā īpašāko no instrumentiem. Līdzās latviešu un dažādu tautu mūzikai „Latvian Voices” izpildīs arī savus mīļākos populārās mūzikas hitus, kas aranžēti speciāli meiteņu balsīm. Koncerta muzikālo priekšnesumu paspilgtinās horeogrāfiski elementi, solītas jautras sarunas ar publiku.

Vokālā grupa „Latvian Voices” ir septiņas a cappella dziedošas meitenes, kuru sniegums ir augstu novērtēts gan Latvijā, gan tālu ārpus mūsu dzimtenes robežām. 2012.gadā ASV notiekošajā Pasaules koru olimpiādē sieviešu kamerkoru kategorijā grupa „Latvian Voices” ieguva zelta medaļu un čempionu titulu, kas ir augstākais iespējamais novērtējums. Grupas sastāvu veido Laura Jēkabsone, Andra Blumberga, Karīna Kaminska, Nora Vītiņa, Zane Stafecka, Laura Leontjeva un Elīna Šmukste.

Ieejas biļetes uz koncertu iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā – kultūras namā „Zvejniekciems” un Saulkrastu sprota centrā pie administratoriem. Biļetes cena – 7,11 EUR, no 10.februāra – 9,96 EUR.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV