Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šodien ir pēdējā diena, kad iespējams pieteikties dalībai LNT attiecību šovā „Sapņu līgava”

Zane Pētersone, 11.03.2009. 10:28

Šodien ir pēdējā diena, kad portālā www.draugiem.lv var pieteikties jaunajam LNT attiecību šovam „Sapņu līgava”. Šobrīd jau ir pieteikušies vairāk nekā 1300 vīriešu vecumā no 18-40 gadiem, kuri ir gatavi iepazīties par šova galveno personu Ievu Kokorēviču, iemantot viņas simpātijas un pārbaudīt sevi.
Šodien ir pēdējā diena, kad iespējams pieteikties dalībai LNT attiecību šovā „Sapņu līgava”

„Sapņu līgavas” sadaļu portālā www.draugiem.lv ir apmeklējuši gandrīz ~ 145 000 portāla lietotāji, bet ~ 95 000 ir unikālie apmeklētāji no portāla lietotājiem.

Šo piektdien, 13. martā, visas dienas garumā Royal Casino, SPA & Hotel Resort telpās Tērbatas ielā 73 notiks jaunā šova „Sapņu līgava” dalībnieku atlase. Vīrieši, kuri pieteikušies šovam, portālā www.draugiem.lv saņems uzaicinājuma vēstuli ar konkrētu laiku, cikos ierasties uz šova atlasi. Jau ziņots, ka šovam tiks atlasīti 20 vīrieši, kuri kļūs par jaunā šova „Sapņu līgava” dalībniekiem, bet skatītāji jauno LNT šovu varēs vērot jau aprīlī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV