Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Triobet.com”: Koru Karus 2 pirmais pametīs Preiļu vai Madonas koris

Elīna Dreimane, 25.09.2009. 14:42 | komentāri (3)

Šo svētdien, Koru karu 2 trešajā raidījumā beidzot gaidāma īsta cīņa, jo notiks pirmā izbalsošana. Pēc „Triobet.com” ekspertu prognozēm, šovu, visticamāk, var nākties pamest Rozā Preiļu korim vai Zaļajam Madonas korim. Šādas iespējamības vērtējamas ar attiecīgi 30% un 25% varbūtībām.

Šobrīd lielākās skatītāju simpātijas iemantojis Sarkanais Rīgas un Dzeltenais Valmieras koris, kuri attiecīgi ar 24% un 20% iespējamību varētu iegūt visvairāk skatītāju balsu.

Lai gan var uzskatīt, ka notikuši jau divi jaunā Koru karu šova raidījumi, skatītājiem vēl nav bijusi iespēja izteikt savu vērtējumu. Šāda iespēja viņiem tiks dota jau šīs svētdienas raidījumā.

Kaspars Melders, Triobet.com pārstāvis: „Ekspertu prognozes liecina, ka no skatītāju puses vismazāko atbalstu varētu saņemt Madonas un Preiļu kori. Iepriekšējā raidījumā jau redzējām, ka arī žūrijas vērtējumā abi kori bija tabulas beigu galā kopā ar Zilo Jēkabpils kori, kuram tiek prognozēts tikai nedaudz lielāks skatītāju atbalsts. Visticamāk, kā pirmais šovu pametīs viens no šiem trim koriem.”

Līderos Valmieras un Rīgas kori

Kā liecina „Triobet.com” ekspertu prognozes, šobrīd saņemt vislielāko skatītāju atbalstu izredzes ir Rīgas un Valmieras koriem. Arī žūrijas vērtējums iepriekšējā raidījumā parāda, ka šie kori varētu būt vieni no favorītiem visa šova laikā.

Kaspars Melders: „Daudzus ir pārsteidzis Tirkīzilais Jelgavas koris ar Žoržu Siksnu priekšgalā, kurš nosacīti uzvarēja iepriekšējā pārraidē, kad savu vērtējumu izteica žūrija. Arī šis koris varētu gūt skatītāju simpātijas, tomēr „Triobet.com” eksperti uzskata, ka Rīgas un Valmieras koriem ir lielākas izredzes arī turpmāk pārsteigt skatītājus ar ļoti dažādiem priekšnesumiem. Savukārt, runājot par Jelgavas kori, māc bažas, ka tas nespēs pārsteigt skatītājus arī turpmāk, bet saglabās savu piemīlīgo retro stilu.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV