Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Atbalstītāji Valmieras dzelteno kori sagaida ar ovācijām

Līga Tarbuna, 09.10.2009. 09:26

Trešdien, 7.oktobrī, Pilsētas Galerijā „Valleta” Valmieras dzeltenais koris un dziedātāja Liene Šomase tikās ar saviem atbalstītājiem. Tikšanos organizēja „Karūna” sadarbībā ar digitālās satelīttelevīzijas operatoru „Viasat”.
Atbalstītāji Valmieras dzelteno kori sagaida ar ovācijām

Norises vietā jau labu laiku pirms pasākuma pulcējās desmitiem kora līdzjutēju un fanu. Atbalstītāji kora dalībniekus sveica ar ovācijām, dāvināja ziedus, lūdza autogrāfus un kopā dziedāja šova „Koru kari 2” himnu „Jau dziesma skan”. Pasākuma laikā klātesošie aktīvi piedalījās dažādos konkursos, laimējot gan ielūgumus uz šova tiešraidi Rīgā, gan „Karūnas” šokolādi un „Viasat” veicināšanas balvas. Tāpat atbalstītāji izmantoja iespēju nodot video sveicienus Valmieras dzeltenajam korim, ko jau tuvākajā laikā varēs aplūkot arī portālā www.tv3.lv, kā arī vērot televīzijas ekrānos kādā no nākamajām šova pārraidēm.

Tikšanās laikā Valmieras dzeltenais koris pateicās faniem par līdzšinējo atbalstu. Kolektīvs uzsver, ka tikai ar atbalstītāju aktīvu līdzdalību kopā izdosies īstenot iecerēto labdarības ideju – veltīt šovā „Koru kari 2” iegūtos līdzekļus mūzikas instrumentu iegādei Valmieras Mūzikas skolas audzēkņiem no maznodrošinātām ģimenēm. Valmieras dzeltenais koris saka īpašu paldies vairākiem uzņēmumiem, kas pauduši savu atbalstu un sagādājuši ne vienu vien patīkamu pārsteigumu – AS „Valmieras piens”, „Valmiermuižas alus”, kafejnīcai „Jauna saule” un Braslas krogam.

Kora pārstāvis Gints Ristamecs pēc tikšanās ar faniem atzina, ka šis pasākums visiem kolektīva dalībniekiem radījis pozitīvas emocijas un pacilātu garastāvokli. „Pat necerējām, ka uz tikšanos ieradīsies tik daudz atbalstītāju. Sakām paldies visiem, kuri mums veltīja smaidus un patiesas emocijas. Skatītāju atbalsts mums daudz nozīmē,” saka Gints Ristamecs, piebilstot, ka īpaši atmiņā palicis kāda atbalstītāja teiktie vārdi: „Tagad katru svētdienu es gaidu kā svētkus!”.

Plašāka informācija par Valmieras dzeltenā kora aktivitātēm, kā arī skaistākie notikumi fotogrāfijās – portālā www.valmiera.lv sadaļā „Valmieras dzeltenais koris”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV