Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

TV3 meklē dalībniekus jaunam šovam

Marta Zandersone, 28.06.2010. 10:09

Tautas paruna māca Kal ratus ziemā, ragavas – vasarā! Un TV3 seko šim padomam, jau vasarā gatavojoties rudens sezonai un jauniem pārsteigumiem uzticamajiem skatītājiem! Viens no rudens sezonas jaunumiem būs šovs, kura laikā tādi kustīgi prieki kā dejas, veselīgs dzīves veids un uzturs ļaus tievēt un tikt pie ievērības cienīgas balvas – 100 latiem par katru nomesto kilogramu! Lai varētu piedalīties jaunajā TV3 šovā, jāaizpilda anketu www.tv3.lv, jāiztur konkurence un jāiekļūst dalībnieku rindās! Sekojiet jaunākajai informācijai TV3.
TV3 meklē dalībniekus jaunam šovam

Gribi piedalīties jaunajā TV3 šovā?!

Vai zinājāt, ka atbrīvošanās no liekajiem kilogramiem var būt jautra un aizraujoša padarīšana, kas tikai vairo dzīvesprieku?! Vai nojautāt, ka tievēšana var būt viegls, patīkams un arī uzjautrinošs process?! Ja vēlaties to piedzīvot un izjust, piedalieties jaunā TV3 šova tapšanā, kuru vadīs mūžam jaunā un šarmantā Baiba Sipeniece-Gavare!

Neticamo un līksmo tievēšanas metodi piedāvā TV3, veidojot vienu no rudens sezonas jaunumiem - šovu, kura laikā tādi kustīgi prieki kā dejas, veselīgs dzīves veids un uzturs ļaus tievēt un tikt pie ievērības cienīgas balvas – 100 latiem par katru nomesto kilogramu!

Bet iesākumā, lai varētu piedalīties jaunajā TV3 šovā, jāpiesakās atlases konkursam, jāiztur konkurence un jāiekļūst dalībnieku rindās! Tad gan viss sāksies! Bet par visu pamazām – meklējiet anketu www.tv3.lv, aizpildiet to, nonāciet atlases konkursā un tad gan viss atkarīgs no jums pašiem (varbūt arī nedaudz veiksmes noderēs). Noslēpumaini tiek klusēts par citām šī jaunā šova detaļām un niansēm – ļaujieties gaidīšanas priekam un atlases procesam!

Meklējiet anketu www.tv3.lv un piesakieties jaunajam TV3 šovam!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV