Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Skatītākais seriāls "UgunsGrēks" nāk klajā ar jaunumiem

Marta Zandersone, 10.09.2010. 09:32 | komentāri (1)

TV3 seriāls "UgunsGrēks" līdz ar jaunās sezonas atgriešanos uz ekrāniem kļuvis par Augusta programmu TOP līderi un, kā liecina TNS Latvia, apsteidz tuvāko konkurentu LNT šovu "Dziedošās ģimenes"*. "UgunsGrēks" pārsteidza ne tikai ar negaidītām izmaiņām un pavērsieniem jaunajā sezonā, bet turpina to darīt arī tagad – seriālam pievienojas jauns varonis, pie skatītājiem atgriežas Oto un Aivars Pētersons ticis pie jauna staļļa! Satieciet jaunos seriāla varoņus un sekojiet "UgunaGrēkam" darba dienās 20:20 TV3!
Skatītākais seriāls "UgunsGrēks" nāk klajā ar jaunumiem

Galerijas:

Atgriežas ar uzvaru

Lai arī skatītāju iecienītais TV3 seriāls "UgunsGrēks" pie skatītājiem atgriezās tikai Augusta beigās un priecēja seriāla cienītājus vien ar septiņām sērijām, tas netraucēja iekarot stabilu 1.vietu visa mēneša programmu TOP. TNS Latvia izplatītā informācija liecina, ka TV3 seriāls "UgunsGrēks" apsteidzis tuvāko konkurentu LNT šovu Dziedošās ģimenes: "Programmu topa pirmajā vietā šī gada augustā ierindojies kanālā TV3 demonstrētais seriāls "UgunsGrēks", kura jaunās sezonas sērijas vērojuši vidēji 9,9 %, jeb 214,4 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem. Otrajā vietā ierindojies LNT šovs "Dziedošās ģimenes" 2 [...]"* Bet rekordlielu auditoriju seriāls "UgunsGrēks" jaunajā sezonā piesaistīja 31.augusta vakarā, pie TV3 ekrāniem pulcējot 235 500 cilvēku, kuri vecāki par 4 gadiem.** Viss liecina par vētrainu un gaidītu seriāla atgriešanos!

Jaunumu daudz

Seriāls "UgunsGrēks" jaunajā sezonā atgriezies ar ne mazums jaunumiem, bet ar to nekas neapstājas un seriāla veidotāji turpina rūpēties par jaunumiem. Tā nākamajā nedēļa pie skatītājiem atgriezīsies Oto un būs satikšanās ar jaunu varoni Krisu. Abi vīri dienas pavadīs jaunajā Aivara Pētersona stallī, kurā rūpēsies par zirgiem un arī jātniekiem. Atkal satikšanās ar Oto notiks 14.septembrī, bet jauno varoni Krisu, kuru atveido aktieris Ivars Lūsis, skatītāji sastaps 15.septembra sērijā. Interesanti, ka viņam bērnībā bijušas diezgan tuvas attiecības ar zirgiem. Vai tas viņam palīdzēs iejusties zirgu trenera ādā?

Iepazīstieties ar Krisu!

Kriss jeb īstajā vārdā Krišjānis ir Aivara Pētersona zirgu treneris. Agrāk strādājis Aivara zirgu fermā Anglijā, tad aptuveni pirms gada izlēmis ierīkot stalli arī Latvijā un daļu sacīkšu zirgu atvedis uz šejieni. Viņš raksturojams kā ekstraverts un komunikabls cilvēks, viegli iegūst citu uzticību un veido draudzību, to savukārt izmanto savā labā. Krisam ir viegli pieiet klāt un ko palūgt, viņš vienmēr ir draudzīgs un pozitīvi noskaņots. Ir arī asākas šķautnes – viņš ir azartisks un labprāt spēlē uz naudu. Liek likmes hipodromā uz zirgiem, spēlē kārtis, biljardu... Labprāt ietu arī uz kazino, bet apzinās, ka ļoti biezu cilvēku sabiedrībā pagaidām neiederas... Krisam ir arī kāds sapnis - savi sacīkšu zirgi un hipodroms! Sapņa īstenošanai gan ar trenera algu nepietiek un nekad nepietiks, tādēļ viņam padomā tumšas lietas, ko veic aiz Aivara muguras... Bet nesteigsimies notikumiem priekšā un sagaidīsim Krisu TV3 ekrānos!

Sekojiet skatītākajam seriālam "UgunsGrēks" darba dienās 20:20 TV3!
Prieks kopā būt!

* Avots: http://www.tns.lv/?lang=lv&fullarticle=true&category=showuid&id=3219
** TNS Latvia dati: laika periods 22.08.2010.-31.08.210., vecuma grupa 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV