Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Nozieguma skelets" nāk klajā ar ceturto sezonu

Marta Zandersone, 30.06.2010. 10:43

Jau no 8.jūlija CSI seriālu cienītāji tiks iepriecināti ar seriāla „Nozieguma skelets" ceturtās sezonas sniegumu. Seriālā turpinās atklāt noziegumus, kurus CSI atrisināt vairs nav pa spē-kam, izmeklētāji centīsies noskaidrot arī pašu privātās dzīves pagātnes noslēpumus. Atklā-jiet jaunus un vienlaikus arī ļoti senus noslēpumus kopā ar „Nozieguma skeletu" no 8.jūlija ik ceturtdienu 21:20 TV3.
„Nozieguma skelets" nāk klajā ar ceturto sezonu

„Nozieguma skelets" kodols

Simpātiskā tiesu medicīnas eksperte Temperance Brenana (Emily Deschanel) ķeras pie krimināllie-tu izmeklēšanas, kad mirstīgās atliekas nespēj identificēt neviens cits un vienīgie izmeklēšanas materiāli ir ... kauli. Pēc skata trauslā un viegli ievainojamā daiļava ir spējīga atrisināt senus nozie-gumus, kuru priekšā citi izmeklētāji, tostarp kolēģi no CSI, ir bezspēcīgi. Šo lietu atklāšanai nepie-ciešamas īpašas zināšanas un metodes, kurās lieliski orientējas un tās pārvalda T.Brenana. Bet viņa, protams, nav viena – komandā strādā arī FIB slepkavību izmeklēšanas aģents Sīlijs Būts (David Boreanaz), kurš reiz dienējis armijā. Kolēģu savienībā tiek atrisināts ne viens vien sens un noslēpumains noziegums, jo komandas zināšanas un pieredze ir visu panākumu atslēga.

Ielūkojoties jaunajā sezonā

Ceturtā seriāla „Nozieguma skelets" sezona sāksies tālajā Anglijā (ikdienā darba gaitas tiek vadītas ASV). S.Būts ar runu uzstājas Skotlendjardā, savukārt T.Brenana uzņēmusies vieslektores pienā-kumus prestižajā Oksfordas universitātē. Zinot, cik kompetenti katrs savā lauciņā ir S.Būts un T.Brenana, vietējās varas iestādes viņus pieaicina izmeklēt slepkavību, kurā iejaukta britu aristokrā-tijas pārstāve. Vai izmeklētāju spējas un talanti darbosies arī otrpus okeānam?!

 

Seriāla nosaukums oriģinālvalodā: Bones

Seriāla veidots 2008.gadā ASV

Režisors: Kreigs Silversteins, Lila Olivera, Marks Lisons

Lomās: Deivids Borenazs, Emīlija Dešanela, Mihaela Konlina, Tī-Džejs Tains u.c.

Izmeklēšanas seriāla „Nozieguma skelets" ceturtā sezona no 8.jūlija ik ceturtdienu 21:20 TV3!

Prieks kopa būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV