Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Gaidāmā TV3 šova "Dejo nost!" atlase aizvadīta līksmās noskaņās

Marta Zandersone, 22.07.2010. 13:48

Otrdien saules karstumā līksmās noskaņās tika aizvadīta jaunā TV3 šova "Dejo nost!" dalībnieku atlase. Kopumā tika saņemtas 965 kandidātu anketas un 300 cilvēki tika aicināti piedalīties atlasē Origo summer stage. Uz skatuves plašai žūrijas komisijai un klātesošiem skatītājiem bija jāpastāsta par sevi, kā arī jāparāda dejotprasme. Pārsteigti bija šova veidotāji, kad iepazinās ar iespējamiem šova dalībniekiem – atraktīvi, līksmi, atraisīti un nekautrējas par liekajiem kilogramiem, gatavi pieņemt jaunus izaicinājumus un mesties piedzīvojumos. Un tas ir tikai sākums! Azartiskais šovs "Dejo nost!" ar Baibu Sipenieci-Gavari vadītājas ampluā jau drīzumā TV3 ekrānos un www.tv3.lv/dejonost.
Gaidāmā TV3 šova "Dejo nost!" atlase aizvadīta līksmās noskaņās

Kopumā portālā www.tv3.lv dalībnieku anketu aizpildīja 965 cilvēki, no kuriem 300 tika aicināti piedalīties atlasē Origo summer stage. Uz skatuves plašai žūrijas komisijai un klātesošiem skatītājiem bija jāpastāsta par sevi, kā arī jāparāda dejotprasme. Uz atlasi ieradās dažāda vecuma un tautību cilvēki, vecākais kandidāti bija sasniedzis 80 gadu slieksni. Pārsteigti bija šova veidotāji, kad iepazinās ar iespējamiem šova dalībniekiem – atraktīvi, līksmi, atraisīti un nekautrējas par liekajiem kilogramiem, gatavi pieņemt jaunus izaicinājumus un mesties piedzīvojumos! Un tas ir tikai sākums! Pārliecinieties par to paši, aplūkojot bildes no atlases norises www.tv3.lv/dejonost!

Žūrijas komisija

Gaidāmā šova "Dejo nost!" dalībnieku atlases žūrijas sastāvā bija TV3 šova "Dejo ar Zvaigzni" dalībniece Santa Didžus, gaidāmā šova scenārija autors Kārlis Anitēns, Premium medical uztura speciāliste Inga Pūce, sporta kluba City Fitness sabiedrisko attiecību speciāliste Anete Kopštāla, deju pasniedzēja Agita Mironova, "Dejo nost!" projekta vadītājs Gintas Zajankauskas un televīzijas projektu vadītāja Rima Kaščiukaite.

Kas tālāk?

Pēc šīs atlases priekšā vēl liels darbs – no iepazītajiem dalībniekiem jāizvēlas atraktīvākie un lustīgākie, lai tos aicinātu uz nākamo "Dejo nost!" atlases kārtu. Tajā dalībnieki tiks izmeklēti medicīniski, lai noskaidrotu vai viņu veselības stāvoklis atbilst šovā plānotajai slodzei. Pēc tās kļūst skaidrs, kuri dalībnieki TV3 studijā jau pavisam drīz tiksies ar Baibu Siepnieci-Gavari un šova skatītājiem!

Jau nedaudz vairāk par gaidāmo šovu - "Dejo nost!" dalībnieki ik nedēļu nodosies mēģinājumiem deju zālē, lai gatavotu priekšnesumu, kuru demonstrēt skatītājiem un vērtējošajai žūrijai. Katram šova dalībniekam būs profesionāls deju partneris, kuru, atbilstoši katras personības iezīmēm, piemeklēs "Dejo nost!" veidotāji. Kā atzina daudzi uz atlasi Origo summer stage ieradušies cilvēki, jaunais TV3 šovs saista ne tikai ar iespēju notievēt un par to iegūt ievērojamu balvu, bet arī iespēja iemācīties skaisti dejot un brīvi pārvaldīt ķermeni kustībā! Šova laikā būs jānododas ne tikai intensīviem deju mēģinājumiem, būs jāapmeklē trenažieru zāle, jāviesojas dietaloga kabinetā un jābūt stingrā ārstu uzraudzībā, lai izvairītos no iespējamiem veselības traucējumiem un sekotu tam, lai netiek lietoti papildu tievēšanas līdzekļi.

Ceļā uz uzvaru!

Šova "Dejo nost!" laikā dažādā un atraktīvā fizikā slodze kombinācijā ar diētām kausēs dalībnieku kilogramus, kas pietuvinās uzvarai un galvenajai balvai! Bet labāko noteiks ne tikai pēc zaudētajiem kilogramiem, tiks ņemtas vērā radošās izpausmes šova deju sniegumos un priekšnesumos. Tievējošos dejotājus ik nedēļu gandrīz trīs mēnešu garumā vērtēs žūrijas komisija trīs cilvēku sastāvā, par katra priekšnesumu liekot atzīmi no 1 līdz 10 - jo radošāks, trakāks un drosmīgāks dejas sniegums, jo labāk! To, kuram no dalībniekiem šovs katrā reizē būs jāatstāj, noteiks žūrijas sniegtā atzīme un zaudēto kilogramu skaits. Dalībniekam, kurš uzrādīs vājāko kopējo rezultātu, šovu konkrētajā nedēļā nāksies atstāt. Bet tievējošais dejotājs, kuram veiksies vislabāk, nonāks šova finālā un uzvaras gadījumā tiks pie 100 latiem par katru zaudēto kilogramu! Izklausās lustīgi, kustīgi un veselīgi! Un, ja vēl šovs noris Baibas Sipenieces-Gavares vadībā, līksma kopā būšana garantēta!

Azartiskais un lustīgais šovs "Dejo nost!" ar Baibu Sipenieci-Gavari jau drīzumā TV3 ekrānos!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV