Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šo svētdien notiks "Dziedošo ģimeņu" otrais pusfināls

Ingūna Sermole, 27.08.2010. 10:15

Jau šo svētdien, 29. augustā, tiešraidē no Rīgas Sapņu fabrikas norisināsies LNT sirsnīgā muzikālā projekta "Dziedošās ģimenes" otrais pusfināls, kura laikā 10 ģimenes sadziedāsies skanīgā sacensībā, lai iekļūtu projekta finālā un uzsāktu dalību Lielajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos, kas sāksies 5. septembrī.
Šo svētdien notiks "Dziedošo ģimeņu" otrais pusfināls

Kā iepriekš tika ziņots, no pirmā pusfināla sacensību Lielajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos turpinās Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, māsas Drozdovičas no Rīgas, Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales.

Jau šo svētdien uz skatuves redzēsim un iepazīsim vēl 10 stipras un dziedošas ģimenes - Martinsonu ģimeni no Limbažiem, Graumaņu ģimeni no Druvienas, Brūveru ģimeni no Mārupes, Manguļu ģimeni no Ogres, Dimantu ģimeni no Baldones, Ņikonovu ģimeni no Talsu novada Laucienes, Bokalderu ģimeni no Rīgas, Čamaņu ģimeni no Lielvārdes, Stauņu ģimeni no Jelgavas un Uškānu ģimenes ansambli no Daugavpils.

Ko dzirdēsim otrajā pusfinālā?

Pirmais pusfināls gan skatītājus, gan žūriju pārsteidza ar mīļumu, ko sniedza ģimenes, kā arī ar profesionālo izpildījumu un pozitīvo emociju gammu. Arī otrais pusfināls solās būt īpaši sirsnīgs un skanīgs, jo dzirdēsim daudz iemīļotu latviešu dziesmu Latvijas stiprāko un skanīgāko ģimeņu izpildījumā! Brūveru ģimene dziedās dziesmu "Satikšanās", Manguļu ģimene "Dziesmu par buciņu", bet Dimantu ģimene izpildīs latviešu tautas dziesmu "Saule sēja sudrabiņu". Sparīgā Bokalderu ģimene izpildīs "Dziesmu par to", bet Ņikonovu ģimene "Kapteiņa dziesmiņu", Stauņu ģimene pusfinālā startēs ar dziesmu "Tie nav joki", bet Graumaņu ģimene ar dziesmu "Neaizmirstules". Ukšānu ģimene izpildīs latviešu tautas dziesmu "Ķēvīt mana svilpastīte", bet Martinsonu ģimene "Meitenes dziesma", savukārt Čamaņu ģimene uzstāsies ar dziesmu "Kur tu biji".

Kas dalībniekus vērtēs?

Šonedēļ projekta „Dziedošās ģimenes" žūrijā redzēsim – LNT labestības projektu veidotāju un vadītāju, aktrisi Katrīni Pasternaku, vokālās grupas „Cosmos" dalībnieku un Spīķeru koncertzāles vadītāju Andri Sējānu un Mūzikas akadēmijas pasniedzēju, koru vadītāju Arvīdu Platperu.

Tiekamies svētdien, pulksten 20:15 sirsnīgo dziedāšanas svētku „Dziedošās ģimenes" otrajā pusfinālā! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus!

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV