Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Dziedošo ģimeņu" pusfinālā tiksies Krūmiņi, Uškāni, Ņikonovi un Zaļkalniņi

Zane Pētersone, 15.11.2010. 12:07

Vakar, 14. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja īpašas spraigas emocijas, jo piecas dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu šova pusfinālā! Īpašajā „Patriotu nedēļas" koncertā, dziedošās ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām – sava novada skaistāko dziesmu un kādu mīļu dziesmu no jau esošā repertuāra. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Dūdumu ģimene no Mārupes, kura izpildīja dziesmu „Ļauj sirdij klusi saprast", un dziesmu no jau esošā repertuāra "Saldus saule".
„Dziedošo ģimeņu" pusfinālā tiksies Krūmiņi, Uškāni, Ņikonovi un Zaļkalniņi

„Mēs esam ļoti priecīgas, ka esam tikušas tik tālu. Mēs ļoti priecājamies, ka mums ir tik daudz atbalstītāju un ļoti daudz labu cilvēku apkārt. Mēs ļoti sadraudzējāmies ar visām dziedošajām ģimenēm un mūsu kontakti noteikti nebeigsies. Tikai pateicoties projektam „Dziedošās ģimenes", mēs esam sasniegušas ne tikai vokālo meistarību, bet arī sapratni no pusvārda. Paldies visiem", pēc izbalsošanas sacīja Dūdumu ģimene.

Projekta žūrijā vakar bija iemīļotie žūrijas pārstāvji - LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi pār Latviju" vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.
Jau šo svētdien, 21. novembrī, pusfinālā, skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes" titulu turpinās vairs tikai četras ģimenes: Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Kuras ģimenes iekļūs šova finālā, uzzini šo svētdien, 21. novembrī, plkst. 20:15 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV