Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Latvijas Zelta Talantu žūrija gatava darbam

EasyGet.lv, 27.01.2012. 10:13

Jaunajā „Latvijas Zelta talanti 2012" sezonā dalībniekus vērtēs žūrija, kurā būs trīs nopietni profesionāļi - horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, dziedātājs un kordiriģents Jānis Ozols un humoriste Jana Kalniņa, informē projekta producente Ilze Jansone.
Latvijas Zelta Talantu žūrija gatava darbam

Agrim Daņiļēvičam un Jānim Ozolam jau ir pieredze zelta talantu vērtēšanā no iepriekšējām šova sezonām. Viņi sola būt bargi, bet taisnīgi. „Jauno šova „Latvijas Zelta talanti" sezonu es gaidu ar lielām cerībām," saka kordiriģents Jānis Ozols. „Es ceru, ka mēs atklāsim daudzus jo daudzus talantus, ar ko pēc tam visa Latvija varēs lepoties! Es vērtēšu nopietni, centīšos būt saprotošs un ļoti godīgs," saka Jānis Ozols.

„Es gaidu emociju buķeti šajā raidījumā, jo vienmēr tā ir bijis. Cilvēki, kas iziet uz skatuves un rāda savu talantu, izraisa visdažādāko emociju gammu – var noraudāt kādu asaru aiz aizkustinājuma, bet no laimes var kārtīgi izsmieties un izpriecāties, tas arī šovā „Latvijas Zelta talanti" ir interesantākais – tu nekad nezini, kas uz skatuves notiks un vienmēr ir negaidīti pārsteigumi. Varu viennozīmīgi apgalvot, ka mani kā horeogrāfu šie cilvēki rosina turpināt aktīvi darboties. Pozitīvi ir arī tas, ka, skatoties uz viņiem, rodas jaunas idejas" stāsta viens no iepriekšējās sezonas bargākajiem žūrijas pārstāvjiem Agris Daņiļēvičs.

Humoriste Jana Kalniņa gan ir pārliecināta, ka nekādu lielo bardzību abiem žūrijas kolēģiem neizdosies saglabāt un viņu sirdis dažādo un krāsaino talantu priekšā ātri vien atmaigs. „Es ceru, ka mēs atklāsim kaut ko patiesi unikālu, atradīsim tādu īstu tīrradni ar dabas dotu talantu un spējām, es ļoti gaidu pirmo raidījumu, jo zinu – būs jautri," saka Jana Kalniņa.

Paši žūrijas pārstāvji ir ļoti daudzpusīgi un apveltīti ar dažādām spējām un talantiem. Bērnībā horeogrāfs Agris Daņiļēvičs sapņojis kļūt gan par daiļdārznieku, gan zvejnieku, gan pavāru, gan kalnu slēpotāju. Vistuvāk sava bērnības sapņa piepildīšanai Agris ticis kalnu slēpošanā – gandrīz iekļuvis Latvijas izlasē. Arī pa dārzu darboties un ēst gatavot Agrim Daņiļēvičam ļoti patīk.

Jānis Ozols bērnībā sapņojis par vienkāršām lietām - viņš vēlējies kļūt par 4.autobusa šoferi. Jāņa sapnis ir gandrīz piepildījies – viņam ir autovadītāja apliecība! Jāņa hobijs ir garšas atmiņu krāšana un viņš ir kaislīgs pavārs, ar saviem kulinārajiem eksperimentiem viņš dalās savā blogā un tiem var sekot līdzi ikviens.

Jana Kalniņa bērnībā visvairāk vēlējusies mainīt savu vārdu, viņai ļoti gribējās būt Solveigai! Taču līdz vārda maiņai tā arī nav tikusi un jau labu brīdi jūtās labi kā Jana. „Bērnībā mēdzu sevi vizualizēt kā garmatainu tumšmati baltā ārsta halātā un augstā cepurē, kura šuj bērniem brūces un špricē dibenā. Pēc vajadzības šobrīd šuju draugiem „dvēseles brūces" un velku no pēdām jūras ežu adatas.

Bet jau agrā vecumā apzinājos dziesmas varu un dziedāšanu kā manu hobiju un aizraušanos un tobrīd arī talantu. Janu vilināja arī opermāksla - šī sapņa īstenošana ir vainagojusies ar regulāriem operas apmeklējumiem un mūzikai pietuvinātu draugu loku," par saviem bērnības sapņiem stāsta humoriste.

LNT un Zelta Zivtiņa šovu „Latvijas Zelta talanti 2012" kopīgi veido jau ceturto gadu, un arī šogad piecos atlases raidījumos savus sapņus piepildīs piecdesmit pārliecinoši un talantīgi cilvēki no visas Latvijas – Rīgas, Jūrmalas, Jelgavas, Carnikavas, Mārupes, Bauskas, Valmieras, Siguldas, Ventspils, Liepājas, Ugāles, Daugavpils, Limbažiem un Jaunpiebalgas. Viņi visi cīnīsies par titulu „Latvijas Zelta talants 2012" un balvu - 5000 eiro - ZZ Stipendiju sava talanta attīstīšanai.

Skaties pirmo šova „Latvijas Zelta talanti 2012" raidījumu tiešraidē kanālā LNT jau šo svētdien, 29.janvārī, plkst. 20:20!

Foto: dziedātājs un kordiriģents Jānis Ozols. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV