Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Tieto Racing Team brauc pēc uzvaras

Didzis Eiduks, 13.02.2009. 11:33

Vēl pavisam nesen tika aizvadīts pirmais šīs sezonas ziemas rallijs „Winter rally 2009”, kas norisinājās Lietuvā un kur Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums drāmas cienīgā trillerī izcīnīja 2.vietu N4 grupā.
Tieto Racing Team brauc pēc uzvaras

Ir pienākusi kārta Latvijas pirmajam un vienīgajam ziemas rallijam „SARMA 2009”, kas norisināsies 14. un 15.februārī Gulbenes pilsētas apkaimes ceļos.

Ar pirmo numuru uz starta stāsies Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums, kas arī ir vieni no galvenajiem pretendentiem uz uzvaru gaidāmajā sacīkstē. Pavisam uz starta stāsies 41 ekipāža, no kurām vienai būs arī pat pasaules klases tehnika, kā arī citi ātri braucēji, kas bez cīņas nepadosies.

Rallijs „SARMA 2009” ir ilggadēja un nemainīga Latvijas rallija vērtība, kā arī šī rallija ātrumposmi, kas reizē var sagādāt pieredzējušiem sportistiem nepatīkamus pārsteigumus, tāpēc lai vēl labāk sagatavotos startam Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums īsi pirms šīm sacīkstēm aizvadīja treniņus.

„Noskaņojums labs un esam gatavi gaidāmajam rallijam. Beidzot ir sagaidīts pirmais Latvijas posms un cerams, ka būs īsta ziema” tā īsi Aivis Egle.

Ekipāža Egle/Jerums un ekipāža Vorobjovs/Šošas gaidāmajā rallijā kopīgi cīnīsies par punktiem komandu ieskaitē. Uz 2009.gada sezonu šīs abas ekipāžas pārstāvēs SEB Tieto apvienoto rallija komandu.

Komandu atbalsta: Tieto, PROSPEED u.c.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV