Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Čempionāta līderi Egle/Jerums dodas uz „BTA RALLY TALSI 09”

Didzis Eiduks, 14.05.2009. 12:45

Jau šajā nedēļas nogalē tiks dots starts ilgi gaidītajam LRČ 4.posmam  BTA Rally TALSI 2009. Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums šajā rallijā startēs ar 3.numuru. Šogad rallija organizatori ir parūpējušies par sen nebijuši konkurenci no ārvalstu braucējiem.
Čempionāta līderi Egle/Jerums dodas uz „BTA RALLY TALSI 09”

Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums pēc trīs posmiem ir nostiprinājuši līderpozīciju LRČ N4 grupas ieskaitē. Talsu rallijs ir pirmais vasaras posms, tāpēc tieši uz šo ralliju ekipāžu sagatavotajam mājas darbam – treniņiem, būs ārkārtīgi liela nozīme.

Aivis Egle: „Esam priecīgi, ka pateicoties rallija organizatoriem varēsim salīdzināt savu ātrumu mājas trasēs ar spēcīgajām ārvalstu ekipāžām. Noteikti brauksim savā tempā, pirmkārt raugoties uz Latvijas rallija čempionāta ieskaites braucēju posmu rezultātiem, otrkārt – centīsimies braukt ātrāk par ārzemju ekipāžām. Pēc Somijas posma mūsu Mitsubishi Lancer EVO9 N4 ir ticis pie jauna motora, kas noteikti palīdzēs uzrādīt konkurētspējīgus rezultātus.”

BTA RALLY TALSI startējošajām ekipāžām pavisam būs jādodas uz 9 ātrumposmiem, kuru kopējais garums sasniegs 99km, kur viens no tiem ir pat 33km garš.

SEB Tieto apvienotā rallija komanda čempionāta ietvaros ir pārliecinošā vadībā ar 44 punktiem. Komandu ieskaitē par punktiem cīnīsies Egle/Jerums un Vorobjovs/Zicāns.

Komandu atbalsta:  Tieto, PROSPEED u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV