Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Baltijas ātrākie auto satiksies Jēkabpilī jau 13. jūnijā

Ilze Fridrihsone, 11.06.2009. 14:34

Šobrīd Latvijas Dragreisa Čempionāta un DrinkMe Cup 2. posma sacensībām ir pieteikušies visi spēcīgākie Lietuvas braucēji, kā arī ierašanos apstiprinājuši vairāki igauņu ātrāko auto īpašnieki. Turklāt vienīgo reizi sezonā Latvijā paraugdemonstrējumus rādīs lietuviešu dragsters ar lidmašīnas dzinēju, un to visu būs iespēja skatīties no gaisa (lidojot ar helikopteri)! Atgādinām, ka joprojām ir iespēja pieteikt arī savu dalību šajās sacensībās. Vairāk informācijas – www.forsaza.lv.
Baltijas ātrākie auto satiksies Jēkabpilī jau 13. jūnijā

Pasākums notiks īsti sportiskā garā, un tajā par ieskaites punktiem cīnīsies paši ātrākie un veiksmīgākie Baltijas braucēji. Skatītāji aicināti ierasties jau no plkst. 14.00, bet finālbraucienu sākums – plkst. 16.00. Biļetes iespējams iegādāties visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās un DUS „Statoil”, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 5 lati, bet pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas.

Atgādinām, ka Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup” 2. posma īpašais viesis – superauto īpašnieks no Lietuvas Aivars Štikelis, kurš pirmo reizi Latvijas publikai atrādīs dragsteru ar lidmašīnas dzinēju, kuram, traucoties trasē, liesmas izšaujas pat piecus metrus aiz automašīnas.

Pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens DrinkMe. Sacensības piedāvā www.forsaza.lv, Latvijas Mūzikas Kanāls un Divu Krastu Radio. Atbalstītāji: Narvesen, Eko Polise, TV24, Easyget.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Postfactum.lv, VIPI.lv, SEMS, Motopower.lv, BMWPower.lv, AutoDelfi.lv, Getaway.lv, Motors24.lv, publika.lv, dāvanuserviss.lv, Cinamon, Brīvā Daugava, Radio SWH Valmieras studija, laikraksts STARS, www.bermundo.lv, Capital FM, ūdens relaksācijas centrs Citrus, Corporate, Brēķu studenti, Mobil Plus ADV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV