Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open” precizē reglamentu

Džina Kārkliņa, 11.06.2009. 14:42

Mītava Open čempionātā varēs piedalīties arī tie futbolisti, kuri spēlējuši pirmajā līgā.
Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open” precizē reglamentu

Uzklausot daudzu potenciālo MĪTAVA OPEN dalībnieku viedokli, atklātā amatieru čempionāta mini futbolā organizatori ir pieņēmuši lēmumu precizēt čempionāta reglamentu. Turpmāk futbola līgās spēlējušo dalībnieku piedalīšanās čempionātā tiek ierobežota sekojoši: "(citāts no reglamenta) 4.2. Čempionātā drīkst piedalīties tikai tādi spēlētāji, kuri ir vecāki par 16 (sešpadsmit) gadiem un kuri nespēlē un nekad nav spēlējuši Latvijas virslīgā (virslīgas komandu dublierus ieskaitot), nespēlē Latvijas 1.līgā (izņemot spēlētājus, kas 1.līgā nav spēlējuši kopš 2006.gada. Komandas sastāvā drīkst pieteikt ne vairāk kā 2 šādus spēlētājus) vai jebkuras citas valsts pirmajās 2 (divās) augstākajās vai jebkādās citās profesionālajās līgās (pēc ranga)."

"Praktiski tas nozīmē to, ka mūsu turnīrā varēs piedalīties arī tie sporta entuziasti, kuri pirmajā līgā piedalījušies sen vai, piemēram, izspēlējuši tikai pāris spēles. Tādu spēlētāju, kuri kādas komandas sastāvā ir "pabāzuši degunu" 1. līgā, izrādās, ir ļoti daudz. Mēs negribētu viņiem liegt iespēju cīnīties par MĪTAVA OPEN balvām. Tomēr, lai nenodarītu pāri tiem, kas futbolu spēlē sētā, kopā ar tiesnesi esam noteikuši ierobežojumus", stāsta Kaspars Roga.

Visas līdz šim pieteiktās/apstiprinātās komandas drīkst veikt korekcijas savos pieteikumos, ņemot vērā reglamenta izmaiņas un nezaudējot savu vietu turnīrā.

Čempionātu organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionātu atbalsta Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, laikraksts Telegraf, interneta portāli esports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog, Reval Hotel Elizabete, iepirkšanās centrs Olympia.

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009 norises plāns:

4. jūlijs - Kurzemes posms
Kuldīga, Kuldīgas pilsētas stadions

11. jūlijs - Zemgales posms
Tukums, Tukuma stadions (Pauzera pļava)

18. jūlijs - Vidzemes posms
Valmiera, Pārgaujas ģimnāzijas stadions

25. jūlijs - Latgales posms
Līvāni, Līvānu pilsētas stadions

1. augusts - Ziemeļaustrumlatvijas posms
Gulbene, Pilsētas sporta centra stadions

8. augusts - Rīgas posms
Rīga, stadions tiek precizēts

15. augusts - Fināls
pilsēta tiek precizēta


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV