Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīt “Skonto” Futbola stadionā notiks grupas “Prāta Vētra”organizētā amatieru čempionāta Mītava Open 2009 fināls

Sigita Kaņepe, 14.08.2009. 10:14

Šosestdien, 15. augustā, SKONTO futbola stadionā noslēgsies grupas Prāta Vētra organizētais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009. Fināla posmā, kurā piedalīsies sešos reģionālajos atlases posmos uzvarējušās komandas, tiks noskaidroti balvu fonda - Ls 3000 - ieguvēji. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 15. augustā iegūs pirmo vietu, saņems balvu- Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500.

Spēles sāksies plkst. 10:00., apbalvošanas ceremonija plānota plkst. 18:00. Ieeja pasākumā - bez maksas.

Fināla sacensībās piedalīsies sekojošas komandas: no MĪTAVA OPEN Kurzemes posma - komandas “Zemnieki”, “Rainis”, “Kuldīgas sporta aģentūra” un “Turlava”, No MĪTAVA OPEN Zemgales posma - komandas “KV&LP”, “Lauki”, “Ozolnieki” un “Safeguard”, no MĪTAVA OPEN Vidzemes posma - komandas “Cold gel”, “B-peat”, “Eglītes mežs” un “Staiceles bebri”, no MĪTAVA OPEN Latgales posma - komandas “Vels”, “Barons”, “Daugava city united” un “Cerbers/Security”, no MĪTAVA OPEN Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas “Kvarcs”, “FK Smudzis”, “Zemgales būvmeistars” un “Parsportu.lv” un no MĪTAVA OPEN Rīgas posma - komandas “Korsāri”, “Laimes lācis”, “Daugmales dadzis” un “Alliance”.

Futbolu sestdien sola spēlēt arī visi grupas Prāta Vētra dalībnieki - kopā ar čempionāta tiesnešiem tie nolēmuši izveidot “čempionāta organizatoru komandu” un uz jautru, sportisku maču uzaicinājuši Latvijas sieviešu U-19 izlasi.

Visas dienas garumā sportiskās cīņas par Mītavas Lielo balvu kopā ar grupas Prāta Vētra puišiem komentēs sporta komentētājs Māris Rīmenis. “MĪTAVA OPEN 2009″ finālam būs iespējams sekot no jebkuras vietas pasaulē, jo interneta vietnē www.eSports.lv tiks nodrošināta finālspēļu tiešraide no SKONTO futbola stadiona.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2009 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED. Spēļu norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV