Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

LTV7 jauns sporta raidījums par hokeju ICEBOX

Zane Apsīte, 08.09.2009. 12:47

No 10.septembra LTV7 katru otro ceturtdienu plkst. 21.05, būs skatāms jauns sporta raidījums par hokeju - ICEBOX.

Sākoties jaunajai hokeja sezonai gan Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL), gan Latvijas Virslīgas čempionātā un Baltkrievijas atklātajā čempionātā, LTV7 saviem skatītājiem piedāvās jaunu, atraktīvu sporta raidījumu par hokeju. Jaunais raidījums atšķirsies no līdz šim redzētajiem sporta raidījumiem ar to, ka tas tiek filmēts kādā no Rīgas izklaides vietām vai klubiem, kuros sporta līdzjutēji seko līdzi hokejam un citiem sporta pasākumiem, radot draudzīgu, brīvu studijas atmosfēru. Raidījuma lielāko daļu veidos iepriekš ierakstīti sižeti un intervijas. Studijā tos komentēs un savu viedokli izteiks viens no pazīstamākajiem hokeja žurnālistiem Jānis Matulis un Ēriks Loks, kurš pārstāvēs Latvijas hokeja līdzjutēju viedokli. Pirmajā raidījumā par KHL (Kontinentālā hokeja līga), LAČ (Latvijas atklātais čempionāts), BAČ (Baltkrievijas atklātais čempionāts) gaidāmajām sezonām, intervijas ar K.Lipmanu, KHL un BAČ amatpersonām, V.Koziolu, Dinamo treneriem un amatpersonām. Studijas viesis būs Latvijas izlases vārtsargs Sergejs Naumovs.

Raidījuma ICEBOX producents ir Sporta mārketinga un producēšanas aģentūra PASSPORT, kura nodarbojas ar:
- mārketinga komunikāciju stratēģiju izstrāde;
- sponsorings;
- PR;
- producēšana (pasākumi, audio, video, web utt);

Sabiedrībai labāk zināmie aģentūras darbi ir: 2008/ 2009. gada Rīgas Dinamo spēļu producēšana, jauno hokejistu nometne “Karstais ledus”, Latvijas Valsts vīriešu izlases pārbaudes spēles basketbolā Arēnā “Rīga”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV