Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šlēgelmilhs aizvada pirmos posmus F3 Euroseries

easyget.lv, 23.04.2007. 15:45

Aizvadīajā nedēļas nogalē Hokenheimas trasē Vācijā norisinājās prestižā sacensību seriāla F3 Euroseries pirmie divi posmi, kuros veiksmīgi startēja arī Haralds Šlēgelmilhs.
Kvalifikācijas braucienos, kuri norisinājās piektdien, 20.aprīlī, Haralds Šlēgelmilhs izcīnīja 16. starta pozīciju ar savu labāko rezultātu 1 minūte un 35,092 sekundes, tikai nedaudz vairāk kā sekundi atpaliekot no uzvarētāja. Sestdien F3 Euroseries 1. posma sacensībās Haralds Šlēgelmilhs izcīnīja 12. vietu. Par posma uzvarētāju kļuva šveicietis Sebastjens Buemi (Sebastien Buemi), kuram Haralds Šlēgelmilhs zaudēja par 39,901 sekundēm.

Svētdien, 22.aprīlī, turpat Hokenheimā norisinājās šī prestižā sacensību seriāla 2. posms, kurā Haraldam, neskatoties uz formulas tehniskajām problēmām, izdevās izcīnīt 11. pozīciju. Par uzvarētāju 2. posmā kļuva francūzis Romēns Grosjens (Romain Grosjean), no kura Haralds Šlēgelmilhs atpalika par 23,123 sekundēm. 1. posma uzvarētājs Sebastjens Buemi šajā sacensību posmā ierindojās 2. pozīcijā.

Haraldam Šlēgelmilham, kurš pārstāv Austrijas „HS Technik” komandu, šī ir pirmā sezona F3 Euroseries, tāpēc viņa startu var uzskatīt kā salīdzinoši veiksmīgu, jo šajā sacensību seriālā Haralds ir iesācējs un vēl ir jāapgūst daudz nianses.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV