Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina sūtīt labus vēlējumus olimpiešiem akcijā „Atbalstīsim mūsējos kopā!”

Kristīne Jakubovska, 02.02.2010. 12:15

XXI Ziemas olimpiskās spēles Vankūverā sāksies 12. februārī. Lai atbalstītu Latvijas olimpiešus pirms starta, Swedbank kā Latvijas olimpiskās kustības atbalstītājs uzsāk akciju „Atbalstīsim mūsējos kopā!”. Swedbank mājas lapā www.swedbank.lv no šodienas ikviens var nosūtīt savu novēlējumu tam sportistam vai komandai, par kuru visciešāk „tur īkšķus”. Swedbank apkopos visus vēlējumus un nogādās Vankūverā tieši pirms nozīmīgajiem startiem.

„Mūsu valsts sportisti ar savu mērķtiecīgumu kļūt labākajiem pasaules līmenī un apņēmību gūt uzvaras ir labs piemērs mums visiem. Šo mērķtiecīgumu un apņēmību novēlētu pārņemt arī citās valstij būtiskajās jomās – izglītībā, uzņēmējdarbībā – lai kļūtu par labākajiem pasaulē,” saka Oksana Sivokobiļska, Swedbank valdes locekle un Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja.  „Tāpēc – atbalstīsim mūsējos! Aicinām ikvienu sūtīt savus labos vēlējumus, lai tie īstajā brīdī uzmundrinātu mūsējos un nestu panākumus. Iespējams, tieši Jūsu labie vārdi tiks pārlasīti pirms starta!”

Ar labajiem vēlējumiem akcijas dalībniekiem būs iespēja ne tikai atbalstīt mūsu sportistus, bet arī laimēt olimpiskas balvas un tikties ar olimpiešiem klātienē.

Katrs sportists izvēlēsies un aicinās vienu vēlējuma sūtītāju uz tikšanos klātienē speciālā Olimpisko spēļu noslēguma pasākumā, kas tiks rīkots pēc izlases atgriešanās Latvijā šā gada martā!

Akcijas dalībniekiem būs iespēja saņemt arī balvas no šī gada olimpiskās delegācijas suvenīru kolekcijas – tā būs vienreizēja piemiņa par siltajiem ceļavārdiem olimpiešiem, kādu nav iespējams iegādāties. Balvu fondā 10 olimpiskas balvas – katram sporta veidam sava. 

Par Latvijas Olimpiskās komitejas un Swedbank sadarbību

Swedbank un Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) nopietnu sadarbību  sporta un olimpiskās kustības atbalstam uzsāka jau 2001.gadā. LOK un Swedbank pērn parakstītais 4 gadu sadarbības līgums paredz turpināt jau iepriekš veiksmīgi uzsākto sadarbību.
 
Sadarbības virzieni paredz atbalstīt LOK izstrādātās sporta attīstības programmas, īpaši Olimpisko spēļu sagatavošanas programmu, Olimpiskās kustības jaunatnes programmu un LOK reģionālās attīstības programmu.  Swedbank finansiāli sekmēs Latvijas Olimpiskās delegācijas dalību Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vankūverā (2010.) un arī Olimpiādes spēlēs Londonā (2012.).
 
Pēdējos četrus gadus (2004. - 2008.) Swedbank ir atbalstījusi vairākus Olimpiskajai komitejai nozīmīgus projektus, kuru vidū īpaši pieminamas Olimpiskās spēles Atēnās (2004), Turīnā (2006) un Pekinā (2008), Latvijas un Eiropas līmeņa jaunatnes olimpiādes skolas vecuma jauniešiem, kā arī sniegtais atbalsts Latvijas Olimpiešu sociālajam fondam. Šajā laikā savu vietu sportisko notikumu vidū ieņēmuši arī konkurss "Sportiskākā klase", "Gada balva sportā", "Olimpiskā diena" un Latvijas Olimpiešu kluba prezidentes Inese Jaunzemes izstrādātais projekts "Stājas mācības praktiskais pielietojums mācību stundu laikā".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV